Horoscop

Horoscopul zilei de azi LUNI 14 SEPTEMBRIE 2020. Cine este alături de tine?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea sa iti dai seama ca viata ti-a cam dat programul peste cap. Fii pregatit pentru haos si incearc sa te organizezi mai bine, chiar daca te simti complesit. Evita orice miscare extrema si nesabuita.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Presiunile de zi cu zi se pare ca se diminueaza un pic azi. Asa ca poti folosi aceasta oportunitate ca sa iti dedici timp pentru a-l petrece cu partenerul mult iubit sau ajutand un prieten sau pe cineva drag cu o problema la care esti solicitat. Tu ai puterea sa stai alaturi de cineva pentru a-l sustine iar a face asta din cand in cand pentru oameni pe care ii iubesti este o normalitate.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pregateste-te pentru o zi minunata ! Asteapta-te la surprize placute si la noi evenimente care te vor face fericit. In acest climat pozitiv, iti vei putea face obligatiile cu usurinta si chiar sa adopti tactici noi mai eficiente spre ce ti-ai propus. Nu te indoi de tine nicio secunda. Astrele sunt de partea ta si nu vei da gres !

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Lucrurile din viata ta nu progreseaza asa cum ti-ai dori si te gasesti in situatia in care sa te invinovatesti pentru asta. Si, totusi, oricat de dezamagit ai fi de ceea ce ai realizat, esti foarte negativist. Dar nu trebuie sa faci aceasta greseala de a te judeca prea strict. Fii mai pozitiv.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Aceasta zi pare a fi una relativ calma pentru tine. Fa tot ce poti din ea. Gaseste oportunitatea de a-ti pune treburile in ordine si incheie legaturi care ti-au cauzat stres si anxietate. Asta te va ajuta sa ai o perspectiva proaspata despre anumiti oameni sau anumite situatii si inveti sa fii mult mai prudent de acum inainte. Tu stii exact incotro mergi si esti perfect constient ce se intampla in jurul tau. Asta ai nevoie ca sa te simti relaxat si cu usurinta in suflet.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Nu este o zi buna pentru a lua decizii majore in viata. Esti profund ingrijorat de locul in care este viata ta acum. Dar inainte de a putea face pasul mare spre viitor va trebui sa inchizi usa trecutului. Numai asa poti actiona corect si matur. Treci printr-o perioada dificila si stresanta, dar poti fi sigur ca lucrurile se vor imbunatati la un moment dat.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Unele lucruri par ca vor ramane pentru totdeauna, altele par sa se amelioreze. Gasesti solutii constructive, iar climatul incepe sa devina calm si pozitiv. Imediat ce dispar situatiile care te deranjeaza esti pregatit pentru surprize placute.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Canalele de comunicare sunt prea aglomerate acum si ti se pare ca nu reusesti sa te faci auzit sau sa intelegi ce iti spun altii, asa ca cel mai bine este sa eviti sa ai conversatii care pot duce la conflicte, tensiuni, neintelegeri. Ramai calm si incearca sa adopti o cale mai diplomatica de a trai ziua.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este timpul sa iti reexaminezi atitudinea fata de anumite chestiuni care te preocupa Trebuie sa ai mintea limpede pentru a gandi logic. Nu face greseala de a te retrage in carapace in timp ce faci fata acestor provocari. Esti bine sustinut de cei dragi, deci trebuie sa-i implici si pe ei. Stii bine ca le pasa de tine!

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Lucruri pe care le credeai demult apuse si trecute pot reaparea in viata ta, creand haos sau prapad. Nu te panica. Este sansa ta sa inchizi cartea trecutului o data pentru totdeauna. Fa tot ce poti ca sa nu mai dai la o parte din nou aceste aspecte si nu neglija problema in speranta ca va trece de la tine. Preia fiecare provocare pe masura ce apare. Trebuie sa iti potolesti tendintele impulsive pentru ca ele duc la ganduri gresite care te duc pe carari gresite.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Tu esti un semn zodiacal foarte sociabil dar ai sansa sa iei o pauza de la toata socializarea azi si sa te imbarci intr-o cautare sufleteasca. Priveste unde te afli, revizuie-ti metodele de viata si decide care este strategia ta forte ca sa iti implinesti telurile. Nu exagera, desigur. Revino la lumea exterioara rapid ca sa tii pasul cu ultimele dezvoltari.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ai lasat multe pana in ultimul moment, iar acum ai p utea pierde controlul asupra situatiei. Dar, din fericire, planetele sunt de partea ta. Astrele te ajuta sa readuci totul pe drumul cel bun si sa rezolvi orice problema neterminata si sa iti indeplinesti obiectivele unul cate unul.

sfatulparintilor.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *