Horoscop

Horoscopul zilei de azi, LUNI 11 MAI 2020. Lordul karmei Saturn intră în retrograd!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pacea si armonia sunt programul uzual al zilei tale, dar exista si o posibilitate ca aceasta atitudine sa fie interceptata de opinii puternice opuse tie sau de unii ce au tendinte de victimizare. Tine-ti bine palaria pe cap si asigura-te ca ai actiunile aliniate perfect cu sufletul tau, altfel risti sa fii aruncat in campuri de batalie ce nu au chiar nimic de-a face cu tine. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Gandeste-te la o expansiune intr-o forma sau alta, pentru ca azi este o zi buna pentru asa ceva. Esti interesat sa faci o modificare in caminul tau, cum ar fi o camera in plus sau un spatiu de depozitare in curte ? Sau esti mai mult interesat sa iti expandezi orizonturile personale ? Te-ai putea gandi sa te inscrii la un curs pe un subiect care te intriga si care iti va expanda mintea. Mereu iti place sa aduni abilitati noi, deci este un bun moment sa inveti. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Asigura-te azi ca opinia ta nu se rataceste in energiile dispersate ale zilei. Ai putea vedea ca vorbele tale nu se potrivesc cu lucrurile pe care oamenii vor, de fapt, sa le auda. Incearca sa nu iei nimic personal si realizeaza ca nu este un semn ca ceea ce spui nu ar fi important. Tu ai un dar incredibil sa fii in stare sa vezi lucruri pe care altii nu le pot vedea. Pretuieste si hraneste-ti aceasta abilitate, in loc sa o invalidezi. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici.

Horoscop RAC (22 iunie – 23 iulie)

Astazi ai putea petrece timp cu familia extinsa. Ai putea participa la o intrunire relaxanta sau poate una din rudele tale are o aniversare. Daca este acest caz, te vei bucura de o intalnire fara mari pretentii dar placuta ca stare. Poti auzi barfe interesante despre unele rude. Fii atent la acele mici informatii suculente ce vin spre tine. Tie mereu iti plac aceste vesti tip telenovele, placute si inofensive. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Astazi, puterile intuitiei tale pot fi trezite si imputernicite. Tu ai mereu instincte bune, totusi nu ai mereu incredere in ele sa te calauzeasca. Azi, o oportunitate se poate prezenta spre tine brusc si dintr-o data. O usa magica de sansa se poate deschide sub ochii tai, fascinandu-te cu posibilitati noi. Daca nu actionezi, aceasta sansa poate fi pierduta pentru totdeauna. Foloseste-ti intuitia sa te calauzeasca in a face alegerile potrivite. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici .

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Este o zi buna sa faci planuri pentru viitor. Te-ai putea gandi la obiective de termen lung acum. Este bine sa examinezi tot ceea ce ai facut si sa te gandesti lucid ce vrei sa faci in continuare. Daca exista vreun obicei care te-a tinut pe loc, acum este timpul perfect sa il schimbi. Vei avea mai mult noroc acum daca doresti sa te lasi de fumat, de baut sau sa te mai subtiezi un pic la trup. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici .

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Azi ai doua optiuni la dispozitie. Fie sari pana la gat intr-o situatie, oricat ar fi de incalcita, fie stai total in afara ei. Exista clar doua tabere care isi pregatesc arsenalul de confruntare. Tu ai de realizat ca exista in fiecare om, deci si in tine, si un aspect delicat, fin, armonios care doreste doar pace. Este greu sa ignori faptul ca in mod natural iti vine sa fii agresiv la nervi, dar conecteaza-te cu acea parte din tine care stie ca merita liniste si pace. Ea iti va transmite ce actiuni ai de facut. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici .

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Fii atent la ce spui altora azi, pentru ca vorbele tale pot fi interpretate gresit. Ca o nota similara, si tu poti interpreta gresit vorbele altora, auzind doar ceea ce vrei sa auzi in loc sa auzi ce e nevoie sa auzi sau ce ar fi firesc sa auzi. Incearca sa fii cat de onest poti cu tine si cu altii, altfel poti intra in tot felul de confuzii si amestecaturi. Saptamana aaceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai putea petrece timp cu membri ai familiei extinse azi. unchi, matusi, nepoti sau veri se pot intersecta cu drumul tau intr-o forma sau alta, fie ca vorbiti la telefon, fie ca primesti o vizita. Este un lucru bun sa te conectezi cu rudele pe care nu le-ai mai vazut de ceva timp. Uneori esti asa de ocupat cu ale tale ca pierzi contactul cu acesti oameni. Chiar daca traiesc mult mai departe de tine, incearca sa nu pierzi total legatura. Sangele apa nu se face. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici .

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astazi poate fi una din acele zile in care simti sa dansezi pe strazi in loc sa mergi. Ciocneste-ti gleznele una de alta ca in melodii si distreaza-te, de ce nu ? Vezi frumosul din lucrurile din jurul tau si tine minte ca pe umerii tai stau ingeri pazitori mereu. Mentine lucrurile usoare si placute si nu fii surprins daca vei visa cu ochii deschisi mai mult decat de obicei. Comunicarea ar trebui sa curga usor cu altii azi, deci poate sa fie mai mult de suprafata decat serioasa. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. Citeste horoscopul saptamanal aici .

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Oamenii nu vad mereu lucrurile in felul in care le vezi tu. De fapt, sensibilitatea ta incredibila te face mult mai in stare sa intelegi tendintele si curentul nou care are loc peste tot. A comunica aceste lucruri cu altii este de regula o sarcina destul de dificila. Uneori te zbati sa iti pui gandurile in cuvinte. Este posibil astazi, totusi, sa iti aduci aceste ganduri in lumea reala si sa devii o persoana stralucitoare. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. 

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ai putea observa unele coincidente interesante azi. Uneori ai momente de deja vu cand simti ca ceva s-ar fi intamplat inainte. Sau te poti gandi la cineva fix inainte sa te sune. Fii atent la aceste mici momente asa zis ciudate azi. Intuitia ta poate fi trezita si alerta si ceva se poate intampla care sa te intrige. Observa detasat evenimentul si oamenii implicati si poti vedea ca exista un mesaj mai profund in aceasta intamplare. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *