Astăzi 14 Iulie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 10:09
Abonamente

Horoscop 30 Ianuarie 2020, ora 07:28

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 30 IANUARIE 2020. CAPRICORNII AU PARTE DE CONFLICTE ÎN FAMILIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn au parte de conflicte în familie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea ca astăzi să fie solicitați din toate părțile și nativii să nu știe cum să se împartă. În multe cazuri, reacțiile subiective de care vor da dovadă nu le vor fi de ajutor în rezolvarea provocărilor cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte și tensiuni cu persoanele apropiate, mai ales dacă nu le sunt luate în considerare sentimentele și nevoile emoționale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Posibil ca o serie de amintiri să le invadeze gândurile celor născuți în zodia Taur, iar confruntarea cu trecutul nu va fi deloc ușoară. Situații karmice pot reveni în viața multor nativi în această perioadă, iar starea afectivă le poate fi mult afectată. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să aibă mai multă grijă la sănătate și să se odihnească mai mult.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot deveni foarte impulsivi în modul în care relaționează cu cei din jur, iar dacă este vorba de prieteni ar putea fi chiar agresivi verbal. Nerăbdarea și impulsivitatea de care dau dovadă în acțiuni nu-i va ajuta absolut deloc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi foarte sensibili și foarte emotivi, iar reacțiile bruște și necontrolate le pot avea întocmai din acest motiv.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să traiască sentimente contradictorii vizavi de carieră și sectorul profesional. Nativii s-ar putea simți nevaloroși, ar putea simți că nu-și găsesc locul în societate, în domeniul profesional în care activează. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să lupte pentru a-și proteja și îmbunătăți imaginea de sine, dar și profesională. Va fi nevoie să-și recâștige încrederea în sine.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă mare grijă la călătorii, dacă deja sunt plecați. Cei care se pregătesc de o deplasare pe distanțe lungi s-ar putea să fie surprinși de o amânare sau de o neconcordanță între ce au stabilit la plecare și ce găsesc la fața locului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că toate proiectele care au legătură cu străinătatea s-ar putea să treacă printr-o etapă de test, o etapă mai dificilă și greu de înțeles de nativi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de e reglementare financiară binemeritată, însă aceștia trebuie să se aștepte ca rezultatele să vină după mult efort sau multe tensiuni. Pe de altă parte, în cuplu se pot complica lucrurile din cauza unui bun patrimonial. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că trebuie să aibă mare grijă la detaliile contractuale, dacă sunt în ipostaza de a semna un document, un act juridic.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o serie de nemulțumiri sentimentale. Nativii pot fi deranjați de fel și fel de situații, pot fi deosebit de critici cu partenerul de viață și pot da naștere unor conflicte care ar putea fi evitate dacă ar fi mai îngăduitori. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unele confuzii, mai degrabă din cauza faptului că au o viziune diferită de a partenerului și o incisivitate în a și-o impune.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Posibil ca niște reorganizări, niște modificări, noi strategii apărute la locul de muncă să le strice ziua celor născuți în zodia Scorpion. Nativii vor fi, fără îndoială, nemulțumiți de schimbări și nu este exclus să se gândească la o altă alternativă să câștige bani. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce posibilitatea unora de a descoperi niște nereguli legate ed acte și documente sau de modalitatea în care sunt plătiți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie dezamăgiți de comportamentul, de atitudinea unei persoane dragi, poate fi vorba de partenerul de viață. Nativii se pot simți mințiți, înșelați, păcăliți și nu este exclus să-și piardă încrederea în persoana respectivă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să caute care sunt motivele reale pentru care sunt tratați cu mai puțin interes sau cu lipsă de moralitate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi poate aduce conflicte serioase în familie, nemulțumiri, reproșuri și acuze. Cei care sunt părinți vor da ordine care prea puțin vor fi respectate, iar nativii care au parte de tensiuni cu părinții s-ar putea să resimtă contextul ca fiind mult prea autoritar. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o neplăcere legată de locuință, chiar amânarea unei tranzacții imobiliare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea tendința de a deveni cicălitori, impunători și foarte obositori pentru cei din jur. Nativii pot, fie din entuziasm exagerat, fie dintr-o stare de irascibilitate, să-i agreseze verbal pe cei din jur, să le impună o viziune proprie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că nu vor accepta cu mare ușurință observațiile din partea celorlalți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020
Se întrevede stres financiar pentru cei născuți în zodia Pești, mai ales dacă pe fundal este vorba de returnarea unei datorii căreia i s-a depășit termenul. Nativii ar trebui să-și plătească facturile restante, să fie la zi cu rata unui credit și cu toate plățile pe care le au de onorat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot primi penalizări, amenzi și pot avea parte de conflicte fiscal-financiare cu reprezentanții unor instituții. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Timpul Liber 14 Iulie 2020, ora: 10:09

Esti COOL şi dacă vorbeşti corect Lecţia practică de gramatică: Trebuise "să aibe"...

Lecţia practică de gramatică: Trebuise "să aibe"... Din editia print

● „să aibe” Prezentatoarea unei emisiuni despre arhitectură şi decoraţiuni interioare a spus: Trebuie să aibe două intrări. De ce nu e corect?

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Iulie 2020, ora: 10:08

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 14 Iulie 2020, ora: 10:07

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 14 Iulie 2020, ora: 10:06 de George Mărzencu

ISTORIE /// Lupta de lângă Micleușeni şi eliberarea Chişinăului

ISTORIE /// Lupta de lângă Micleușeni şi eliberarea Chişinăului Din editia print

Pe parcursul unei lungi perioade, pe alocuri continuând și astăzi, propaganda ruso-sovietică a falsificat adevărul istoric, vorbind despre „începutul războiului pentru apărarea patriei, la 22 iunie 1941”, fără a lega această dată de 28 iunie 1940. Însă cel...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 14 Iulie 2020, ora: 10:06

Rusia este succesoarea directă a imperiului TĂTĂRO-MONGOL (Hoarda de Aur) - NOI DOVEZI găsite de istoricii ruși

Rusia este succesoarea directă a imperiului TĂTĂRO-MONGOL (Hoarda de Aur) - NOI DOVEZI găsite de istoricii ruși

Comunitatea de pe rețelele de socializare din Moscova a fost pusă pe jar de o carte recent publicată a istoricului Ghenadie Tiundeșev, originar din Hakasia, o republică din sudul Siberiei centrale. 

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 14 Iulie 2020, ora: 09:57

VIDEO / Și-a lăsat BMW-ul în mijlocul străzii, timp de 10 minute, ca să-și ia o cafea

VIDEO / Și-a lăsat BMW-ul în mijlocul străzii, timp de 10 minute, ca să-și ia o cafea

Un tânăr cu un autoturism BMW înmatriculat în Vrancea a uitat de orice regulă de circulație și a lăsat mașina pe Calea Victoriei din București ca să-și ia o cafea.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 14 Iulie 2020, ora: 09:51

690 de MILIOANE de oameni suferă de foame, iar pandemia ar putea împinge alte zeci de milioane în foamete cronică

690 de MILIOANE de oameni suferă de foame, iar pandemia ar putea împinge alte zeci de milioane în foamete cronică

 Agenţiile ONU au estimat că aproape 690 de milioane de oameni - aproape 9% din populaţia lumii - au suferit de foame anul trecut. Numărul reprezintă o creştere cu 10 milioane faţă de aceeaşi perioadă a anului 2018 şi este cu aproape 60 de milioane mai mare decât în 2014.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 14 Iulie 2020, ora: 08:57

Ajută-l pe actorul Vlad Ciobanu sā învingā boala!

Ajută-l pe actorul Vlad Ciobanu sā învingā boala!

Oameni buni, am decis sa întind o mână de ajutor, prin crearea acestei strângeri de fonduri, familiei actorului (regizorului, profesor de Arta Actorului) Vald Ciobanu sperând în acest fel să facilităm modalitățile de transmitere a banilor pentru cei aflați...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 14 Iulie 2020, ora: 08:36

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 14 IULIE 2020. Punct de cotitură pentru zodii

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 14 IULIE 2020. Punct de cotitură pentru zodii

 Soarele face opozitie cu Jupiter in Capricorn, marcand un punct de cotitura major. Jupiter si Pluto sunt strans legati de pandemia Covid-19, iar 14-15 iulie marcheaza o borna importanta. Este timpul sa iti faci o imagine de ansamblu asupra ultimelor sase luni si sa decizi cea mai buna cale...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 14 Iulie 2020, ora: 08:18

„Lupul paznic la oi”. Cine este personajul cu reputație negativă care repară grădinițele din Chișinău

„Lupul paznic la oi”. Cine este personajul cu reputație negativă care repară grădinițele din Chișinău

Peste 100 de milioane de lei urmează să cheltuie în acest an Primăria Chișinău pentru reparația capitală sau parțială a grădinițelor din municipiu. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 14 Iulie 2020, ora: 08:14 de Alecu Reniță

Sperietoarea care îl poate salva pe Dodon

Sperietoarea care îl poate salva pe Dodon Foto: simbol

Toţi cei care au încercat în ultimii 7-8 ani să abordeze în spaţiul public alte subiecte de importanţă majoră decât Plahotniuk erau etichetaţi ca oamenii oligarhului. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Iulie 2020, ora: 08:02

PAS va decide la sâmbătă dacă va semna moțiunea de cenzură inițiată de Platforma DA

PAS va decide la sâmbătă dacă va semna moțiunea de cenzură inițiată de Platforma DA

Partidul Acțiune și Solidaritate va decide la sfârșitul săptămânii dacă va semna moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern, inițiată de Platforma DA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Iulie 2020, ora: 07:55

VIDEO / UN PRIMAR SOCIALIST SE DECLARĂ ROMÂN

VIDEO / UN PRIMAR SOCIALIST SE DECLARĂ ROMÂN Din editia print

Primar „socialist”: Suntem un grai, o națiune, suntem români!

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 Iulie 2020, ora: 19:40

VIDEO Igor Dodon a trădat interesele Republicii Moldova - colaborează cu separatiștii și Rusia

Igor Dodon a trădat interesele Republicii Moldova - colaborează cu separatiștii și Rusia

Igor Dodon trădează interesele R. Moldova în interese personale.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 13 Iulie 2020, ora: 13:42

ULTIMA ORĂ / Elevii revin la ore din 1 septembrie. Ministerul propune șapte soluții

ULTIMA ORĂ / Elevii revin la ore din 1 septembrie. Ministerul propune șapte soluții Foto: simbol

Conform ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, de la 1 septembrie, elevii vor reveni în clase, iar ministerul face tot posibilul pentru ca procesul educațional să fie reluat fără a expune elevii riscului de a fi infectați cu COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 13 Iulie 2020, ora: 12:55

Nepotul lui Elvis Presley a murit. Prima ipoteză: sinucidere

Nepotul lui Elvis Presley a murit. Prima ipoteză: sinucidere

 Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit în Calabasas, California în ceea ce aparant pare a fi o sinucidere. 

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 13 Iulie 2020, ora: 11:49

Frontierele române și Marile Puteri. „România avea nevoie de calea ferată pentru a fi capabilă să participe la acțiunile anti-bolșevice”

Frontierele române și Marile Puteri. „România avea nevoie de calea ferată pentru a fi capabilă să participe la acțiunile anti-bolșevice”

 Când s-a reunit pentru prima dată Comisia pentru Studiul Chestiunilor Teritoriale Referitoare la România, Marile Puteri aveau făcute din timp planuri în ceea ce privea trasarea unor noi frontiere în Europa, bineînțeles și pentru România.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 13 Iulie 2020, ora: 11:43

Accident ȘOCANT la Sîngerei. Un adolescent a lovit cu motocicleta o fetiță de 6 ani

Accident ȘOCANT la Sîngerei. Un adolescent a lovit cu motocicleta o fetiță de 6 ani

O fetiță a ajuns la sptial, după ce a fost lovită de motocicletă condusă de un adolescent. Accidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 12 iulie, în jurul orei 20:40, în localitatea Răzăleni, din raionul Sîngerei.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 13 Iulie 2020, ora: 11:39

Vrăjitoarele, cum erau pedepsite în timpul Inchiziției Spaniole

Vrăjitoarele, cum erau pedepsite în timpul Inchiziției Spaniole

„Deși magia și vrăjitoria au facut obiectul unor magistrale studii referitoare la societățile arhaice, cele de ieri din Europa medievală, cele de astăzi mai ales din Africa neagră, nu credeam totuși că ele ar putea interesa pe obervatorul societăților occidentale din zilele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)