Astăzi 6 Iulie 2020, Luni - Ultima actualizare la 5 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 27 Ianuarie 2020, ora 06:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 IANUARIE 2020. LUNA NEAGRĂ INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de ingresul Lunii Negre, Lilith, întocmai în semnul lor.

Luna Neagră, denumită în astrologie și Lilith, fără a se confunda cu asteroidul cu același nume, este un punct virtual, un element astrologic karmic responsabil cu latura noastră secretă, ascunsă, și vorbește despre lecțiile pe care trebuie să ni le asumăm în această viață. Lilith este ispita din viața noastră căreia cu greu putem să i ne opunem.

Loading...


Luna Neagră este un bagaj karmic cu care venim din altă viață și pe care suntem forțați să-l acceptăm și integrăm în viața noastră. Sectorul de viață unde se află Luna Neagră în astrograma natală desemnează slăbiciunile noastre, blocajele, frustrările, suferința, neacceptarea. Lilith este responsabilă, printre altele, cu magia neagră, vrăjitoria, sexualitatea extremă, erotismul extrem, pervesiunea, sacrificiul, obsesia, ispita, tentația, dependența, viciul, provocarea.

Luna Neagră tranzitează un semn zodiacal în aproximativ 9 luni, iar astăzi își începe tranzitul prin zodia Berbec, tranzit care se va încheia pe data de 21 octombrie 2020, când va păși în zodia Taur. Acest aspect astrologic este asemuit karmei de agresivitate, astfel încât va trebui, la modul general, să încercăm să ne dozăm această latură pentru că putem exagera și putem ajunge la gesturi de o reală cruzime care să ne afecteze atât pe noi, cât și pe cei din jur. De asemenea, pentru că vorbim de zodia Berbec, guvernată de Marte, va trebui să fim exagerat de prudenți în acțiuni și, mai ales, în modul de a ne manifesta dorințele și pasiunile. Putem fi mai impulsivi ca de obicei, dar și mai predispuși la nebunii. În dragoste, putem fi excesiv de capricioși, de explozivi și ne putem manifesta sexualitatea cu brutalitate. Luna Neagră nu ține de acțiunile noastre conștiente și de aceea este foarte greu de…manipulat energia sa, însă nu imposibil. Trebuie să ne folosim de acest tranzit pentru a ne vindeca din punct de vedere karmic.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai în semnul lor, cu puternice influențe asupra persoanlității lor. Posibil ca pe tot parcursul acestui tranzit, Luna Neagră să le inducă nativilor stări de stres, agitație, irascibilitate, îngrijorare, stări care, aparant, nu au o cauză anume. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie foarte atenți la acțiunile lor și să se gândească de două ori înainte de a da curs unei situații. Atenție, inclusiv, la problemele de natură psihică. Acest sfat este valabil pe întreaga perioadă de 9 luni în care Lilith va sta în semnul lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul subconștientului și al trecutului. Lilith le poate aduce o tendință majoră de izolare și nativii pot începe să mediteze profund la trecutul lor, la neîmplinirile emoționale și nu este exclus să se confrunte cu diferite slăbiciuni de ordin fizic și psihic. Problemele de sănătate care vor apărea în această perioadă sunt de ordin karmic și trebuie asimilate și integrate cu multă conștiinciozitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce experiențe din trecut care să li se repete pentru a le vindeca karmic și pentru a le dizolva. Acest aspect este valabil pe întreaga perioadă de 9 luni în care Luna Neagră va tranzita zodia Berbec.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul prietenilor, iar din această postură va scoate la suprafață multe neplăceri, dezamăgiri, nemulțumiri, indignări legate de persoane din anturaj. Pe de altă parte, Lilith poate contribui la blocarea unui proiect, unui plan de viitor al nativilor sau poate favoriza o obsesie (sentimentală) legată de un prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că în această perioadă de 9 luni se pot încheia multe prietenii care nu au avut moralitate sau care au fost pe interes.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor fi impactați de Luna Neagră în sectorul carierei. Din această privință, mulți nativi vor simți că muncesc în zadar, că nu au șanse să-și atingă aspirațiile profesionale, că nu se pot valorifica. Lilith îi poate pune față în față cu rivalii și poate aduce multe oferte înșelătoare și ispite profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate scoate la suprafață un adevăr ascuns. În toată această perioadă de 9 luni, nativii trebuie să fie atenți la imaginea profesională și la modul în care-și manifestă autoritatea.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Luna Neagră din Berbec le poate răsturna celor născuți în zodia Leu o serie de principii de viață, de filozofii cu care nativii credeau că rezonează și se bazau pe ele. Posibil ca proiectele de expansiune ale nativilor să ajungă într-un punct dezamăgitor, iar dorința de progres să fie pusă la îndoială chiar și în urma unor cursuri de dezvoltare profesională, de dezvoltare a abilităților. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu-și piardă încrederea în forțele proprii și să încercă să se apropie mai mult de spiritualitate. În aceste 9 luni sunt posibile întâlniri karmice cu persoane de altă cultură, religie, naționalitate sau cu persoane cunoscute în călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să fie atenți la modul în care simt să-și câștige banii pentru că Luna Neagră îi poate tenta în fel și chip la acțiuni imorale. Nativii trebuie să evite asocierile periculoase, jocurile de noroc și modalitățile ilicite de a câștiga bani. Nu este exclus ca o moștenire să le vină acum, o datorie karmică, de altfel. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie foarte atenți cu cine ajung în așternut în aceste 9 luni pentru că pot avea lecții de plătit care să vină cu profunde transformări interioare. Posibile nebunii, obsesii pentru un partener sexual, pentru o relație extraconjugală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Sectorul relațiilor parteneriale și al căsătoriei va fi amprentat de Luna Neagră, iar cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca în acest răstimp de 9 luni să afle că au fost trădați de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. Posibil ca nativii să îndure dezamăgiri sentimentale, să rupă o căsătorie sau, din contră, să se căsătorească din interes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește ca în această perioadă să fie foarte atenți la asocierile și colaborările profesionale, deoarece pot fi înșelătoare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Lilith în sectorul muncii și sănătății, iar din această ipostază poate aduce la suprafață o serie de nereguli, de ilegalități. Nativii sunt sfătuiți să-și desfășoare activitatea profesională cu mult simț de răspundere și să fie atenți la colegii care le pot pune bețe în roate, care le poartă ranchiună și dușmănie. Tot acest stres profesional, care poate veni cu multe ispite, îi poate obosi și suprasolicita și nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, unele chiar de natură karmică. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite pe cât posibil conflictele la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Luna Neagră va amprenta sectorul sentimental, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de întâlniri karmice, de întoarcerea în prezent a unor persoane din trecut cu care au de rezolvat situații, de la care au de învățat lecții. Nativii trebuie să se gândească la trecutul amoros și să nu mai repete greșelile pe care le-au făcut anterior. În toate aceste 9 luni, tentația de a intra în aventuri și relații extraconjugale este foarte mare, dar va veni și cu durere. Pe de altă parte, este momentul să-și reevalueze și recentreze atenția asupra copiilor, dacă sunt părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că în perioada următoare pot avea parte de obstacole legate de activitățile creative și artistice și îi sfătuiește să fie atenți la activitățile sportive pentru că se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de un moment karmic de amploare având în vedere că și Nodul Sud karmic, dar și Saturn și Pluton, planete karmice, se află în semnul lor. Acești nativi vor avea ocazia să vindece o karmă de familie dar pentru asta trebuie să se întoarcă la rădăcini și să-și analizeze evoluția. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei pot fi puse la încercare și se poate ca unii nativi să plece din casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce niște obstacole care vizează locuința sau un bun de patrimoniu, iar acest aspect se va răsfrânge pe toată perioada de 9 luni a tranzitului lui Lilith prin Berbec.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător sunt afectați de Luna Neagră în sectorul comunicării și al studiilor. Nativii trebuie să aibă mare grijă la modul în care interacționează cu cei din jur pentru că pot avea exprimări greșite, conflictuale care să distrugă o relație, indiferent că este de prietenie, de iubire sau profesională. De asemenea, nu va fi deloc un context favorabil pentru cei care studiază, învață, dau examene, teste, interviuri sau susțin dialoguri în public. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie prudenți în deplasări în tot acest răstimp.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot întâmpina probleme legate de salarizare, legate de modul în care sunt plătiți pentru munca depusă, probleme legate de modul în care-și administrează finanțele. Atenție la excese și la cheltuieli care nu sunt necesare dar pot dezechilibra bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere ca în aceste 9 luni să evite câștigurile rapide și din surse ilicite și să se ferească de acele promisiuni mărețe de a face bani pentru că se vor dovedi înșelătoare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 5 Iulie 2020, ora: 14:06

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul deputatul Ștefan Gațcan, sechestrat și impus de către deputații guvernării să renunțe la mandat, a făcut înconjurul lumii. Publicația „The Bruselles Times”, publică un amplu articol la acest subiect, în care accentuează cum în Republica Moldova sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 14:09

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 14:07

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Iulie 2020, ora: 09:00

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

 Ministerul ucrainean de Externe cere Franţei să reacţioneze în mod oficial faţă de sosirea marţi în Crimeea anexată de Moscova a cinci eurodeputaţi francezi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, fostul FN, extremă dreapta), invitaţi de Rusia în...

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 2 Iulie 2020, ora: 08:56

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Germania îşi începe miercuri preşedinţia foarte aşteptată a Uniunii Europene (UE) printr-un avertisment al cancelarului Angela Merkel cu privire la Brexit şi la riscul real al unui ”no deal”, care ar fragiliza şi mai mult o economie europeană deja afectată de...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iulie 2020, ora: 08:47

Lipsa educaţiei ecologice

Lipsa educaţiei ecologice

Societatea modernă, prin modul în care și-a asigurat, în ultimii ani, rezervele de hrană, apă potabilă, petrol, lemn, a provocat o reală secătuire a resurselor, dar și degradarea mediului înconjurător. Terra suferă şi suferim și noi, oamenii, sau vom suferi implicit....

( ) Citeşte tot articolul

Criza 2 Iulie 2020, ora: 08:44

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Peste 350 de elefanți au murit în ultimele două luni în Botswana, în ceea ce experții au numit „un dezastru al conservării speciilor”, relatază The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iulie 2020, ora: 08:36

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

 Meteorologii au instituit un nou Cod Galben de caniculă pentru 2-6 iulie. Pe arii extinse se prevăd temperaturi maxime ale aerului cuprinse între +33 și +35 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 08:22

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 08:11

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Saturn s-a intors in Capricorn, oameni buni! Mai castigam putin timp. Perioada 22 martie – 1 iulie te-a pus in fata unei noi lumi, una pe care inca o construim. In aceasta perioada Saturn a intrat putin in Varsator, cat sa-ti atraga atentia. Acum, mesajul este clar. A venit acasa, in...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 1 Iulie 2020, ora: 13:08

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Traseismul politic, despre care este în vogă să se vorbească acum, fiind prezentat ca un fenomen prezent doar în ultimii ani exclusiv în politica moldovenească este, de fapt prezent începând cu primele parlamente de după independență. În plus, nu este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)