Astăzi 5 Iunie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 16:57
Abonamente

Horoscop 26 Februarie 2020, ora 06:49

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de frământări și agitație interioară.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce nativilor multă energie, multă determinare în atingerea obiectivelor propuse și mult spirit întreprinzător. Nativii se vor înflăcăra, vor avea tendința de a-și asuma riscuri, în unele chiar și inutile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă inspirație și dorință de afirmare, mai ales în plan profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi poate veni cu stări de neliniște interioară, de nervozitate, îngrijorări, temeri, unele chiar nejustificate. Nativii pot fi agitați, însă nu neapărat că vor depista și cauza. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se dedice mai mult activităților care-i relaxează, să caute să se înconjoare de persoane optimiste și să nu ia în seamă fricile și nevrozele care-i bântuie.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Se întrevăd dispute și conflicte legate de bani sau care pleacă de la niște cheltuieli impulsive. Posibil chiar cei născuți în zodia Gemeni să fie responsabili, să fie cei care nu pot sau nu vor să economisească și de aici pot apărea reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să facă eforturi pentru a nu degenera discuțiile, mai ales dacă este vorba de un cuplu sau de un dialog profesional, cu un șef.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de o serie de confruntări cu colegii de muncă, colaboratorii, dar mai ales cu șefii, persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. S-ar putea ca din cauza unui dialog să fie afectați în legătură cu funcția, cu statutul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra replicilor acide, reproșurilor de care pot avea parte. Nu trebuie puse la suflet și nici acționat în consecința lor!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Leu nu va fi o zi prea ușoară astăzi, în sensul că nativii pot intra în contradicție cu propriile lor convingeri de viață, cu propriile lor filozofii și principii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase frământați, să nu se streseze, ci să-și asculte intuiția și astfel să ia niște decizii serioase în acest sens. A venit momentul să renunțe la acele mentalități care nu-i susțin în evoluție, fie personală, fie profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Fecioară ziua de astăzi poate aduce conflicte pe teme financiare, patrimoniale. Nativii pot răbufni și pot intra în discuții aprinse care privesc o moștenire, un partaj, un proces, o sumă de bani pe care o dețin împreună cu alții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară nu le cere să nu facă niciun compromis și să nu accepte nicio ofertă cu care nu rezonează integral.


Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să între în conflicte serioase cu partenerul de viață și cauzele, cel mai probabil, vor fi legate de lipsa de înțelepciune a nativilor, de dorința de a se impune în dialog, de a avea dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite ambițiile, impulsivitățile, mai ales că acest aspect este valabil și în relațiile profesionale și parteneriatele de afaceri, iar în acest caz situația se va corecta mai greu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de enervări și stres la locul de muncă și nu este exclus să dea naștere unor conflicte cu colegii sau superiorii. Posibil ca unele nereguli să iasă la suprafață sau nativii să fie criticați pentru neatenție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce energie și starea de sănătate va fi una bună, deși irascibilitatea și nervozitatea nu vor lipsi din context. Atenție la accidentări și lovituri!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să intre în conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Nativii nu vor da dovadă de foarte multă răbdare, pot interpreta eronat mesajele și pot răstălmăci cuvintele celor dragi și astfel focul se aprinde. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți dacă fac sport, dacă participă la competiții sau concursuri care presupun solicitare fizică pentru că se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Relația cu membrii familiei va fi la limită, iar cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere unor conflicte destul de serioase dacă nu le va fi luată în calcul autoritatea. Nativii se pot impune, pot pretinde, iar acest aspect s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni excesiv de critici cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea ca astăzi să aibă o comunicare din topor. Nativii nu vor mai ține cont de etichetă, de regulile de bună creștere, de maniere și vor spune lucrurile pe nume, direct în față, aspect care poate să-i deranjeze pe cei din jur și chiar să-i îndepărteze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți și prudenți în deplasări pentru a nu se accidenta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să intre în conflicte pe teme financiare. Nativii fie sunt remunerați mai puțin sau întârziat pentru o muncă depusă, fie intră în conflict cu funcționarii unor instituții cu care au ceva de rezolvat, soluționat. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot cheltui bani în mod impulsiv, fără a avea neapărat nevoie de ceea ce cumpără.


 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 16:57

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

Astăzi în R. Moldova a fost înregistrat cel mai mare număr de cazuri active de la începutul pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 14:12

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie este a doua de anul acesta și este vizibilă în cea mai mare parte a Europei (inclusiv în România), Africa, Asia, Orientul Apropiat, cea mai mare parte din Australia şi Oceanul Indian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 14:00

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

Alertă cu bombă la Ambasada Rusiei din Chișinău

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 13:41 de Alecu Reniță

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

Ziua de 5 iunie considerată ziua internaţională a mediului înconjurător nu are încărcătura festivă a sărbătorilor profesionale sau tradiţionale. Nici nu are cum să aibă, fiindcă cele peste 7 miliarde de oameni continuă să perpetueze nepăsarea lor faţă de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:44

video Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentarul cu imagini cutremurătoare de arhivă despre „eliberarea” sovietică la 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial a avut un reach de peste 1 milion de persoane, doar pe rețeaua de socializare (facebook/10tv.md)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 12:31

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Mai mult de 40 de elevi şi membri ai personalului unei şcoli primare din oraşul Wuzhou, din sudul Chinei, au fost răniţi joi într-un atac cu cuţitul, a relatat presa de stat chineză, potrivit DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:06

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Igor Dodon îi povestește lui Plahotniuc și Iaralov ce discută cu Putin și Kozak.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:44

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

Bogdat Țîrdea (numele din acte al deputatului, dar cunoscut și ca Bogdan Țîrdea) locuiește, împreună cu familia sa, într-un imobil care costă acum, la preț de piață, aproximativ 3 milioane de lei. L-a cumpărat în 2017, când nu era finisat,...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:03

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

Tot mai multe voci îndeamnă blocul ACUM să demită repede guvernul Chicu.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 09:03

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

În perioada 5-7 iunie și 9-11 iunie va fi sistat traficul rutier pe strada Ion Inculeț. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică și telecomunicații, transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 Iunie 2020, ora: 08:58

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 5 Iunie 2020, ora: 08:48

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Trei gropi ilegale, tolerate de autoritățile locale Dezastru ecologic în Portul Constanța. Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mircea Fechet, spune că a găsit în Portul Constanța o rampă unde au fost aruncate de-a lungul anilor zeci de tone de deșeuri...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 08:35

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

„Stați acasă - nu la cimitir”, ne îndeamnă tehnocratul de Pârjolteni, Ion Chicu, pe facebook.com

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 07:43

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a devenit joi a treia ţară din lume ca număr de decese din cauza noului coronavirus, depăşind 34.000 de morţi, în faţa Italiei, după un nou record de morţi înregistraţi în 24 de ore.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 Iunie 2020, ora: 07:37

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Este ziua marii eclipse de Luna in Sagetator. N-a mai fost una asemanatoare din 2010-2013. Esti Gemeni sau Sagetator? Ai nevoie de actiuni curajoase. Echilibrul se poate pierde usor. Insa toate zodiile se pot simti pe taram nesigur. Mercur si Uranus au idei briliante si te ajuta pe alocuri.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 Iunie 2020, ora: 06:42

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Colapsul Uniunii Sovietice, dincolo de implozia imperiului comunist, a creat o serie de probleme tuturor statelor ex-sovietice, una dintre cele mai stringente devenind cea a existenţei, în teritoriul acestora, a unui contingent uriaş de forţe armate ale unei formaţiuni statale noi...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 5 Iunie 2020, ora: 03:53

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Uşor de preparat, checul cu ciocolată şi frişcă este un desert excelent care va fi apreciat de întreaga familie în special de iubitorii de ciocolată.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 Iunie 2020, ora: 03:46

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Acidul uric este un acid organic, care se găseşte în sânge şi urină, rezultând din arderea proteinelor. Patologia lui este în primul rând dominată de gută. Valorile normale în sânge sunt de 2-5 mg/100 ml ser la adulţi şi între 1-3 mg/100 ml...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 00:41

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

Statele Unite sunt în căutarea unei noi baze la Marea Neagră pentru a putea exercita o presiune cât mai mare asupra Rusiei în regiune. Dorința Occidentului de a controla zona strategică a strâmtorii Bosforului și Marea Neagră este atât de mare încât...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 00:01

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

Se dă startul examenelor de bacalaureat. Mii de candidați, din mediul "alolingv", susţin astăzi, 4 iunie, primul examen din sesiunea de bacalaureat 2019, cel de limbă şi literatură română.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 18:43

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

„Să facem reforme de dragul reformei, că așa le este pe plac unor experți, nu contează că sunt nemți sau români... Noi trebuie să vedem care este interesul nostru național. Eu sunt de acord cu reforma APL, ea este necesară, dar sunt categoric împotriva reformei de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 Iunie 2020, ora: 16:18

China a oferit Moldovei un ajutor umanitar format din măști și costume. Cum arată cutiuțele chinezilor (FOTO)

China a oferit Moldovei un ajutor umanitar format din măști și costume. Cum arată cutiuțele chinezilor (FOTO)

Un nou lot de ajutor umanitar, ce conține măști medicale și echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali, antrenați în lupta cu COVID-19, a fost oferit astăzi țării noastre, de către Republica Populară Chineză.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 14:59

analiză economică Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Criza prin care trece Republica Moldova are un impact major asupra economiei. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)