Astăzi 29 Mai 2020, Vineri - Ultima actualizare la 28 Mai 2020
Abonamente

Horoscop 23 Septembrie 2019, ora 10:51

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 SEPTEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA BALANȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Soarele intră în zodia Balanță pe data de 23 septembrie 2019, dată la care are loc și echinocțiul de toamnă, momentul în care ziua este egală cu noaptea. Ingresul Soarelui în zodia Balanță nu face parte din cele mai favorabile tranzite ale luminariului și putem fi tentați să ne raportăm prea mult la cei din jur, la felul în care suntem priviți și acceptați în societate. Însă, ceea ce ni se cere cu ardoare în perioada imediat următoare este să găsim întocmai echilibrul între noi și ceilalți.

Până pe data de 23 octombrie 2019, când Soarele va intra în zodia Scorpion, ne va cere cumpătare, egalitate, armonie și, pe de altă parte, ne va aduce în atenție viața de cuplu, relațiile, dar și toate situațiile care sunt legate de acte sau situații juridice.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de acest tranzit în zona parteneriatelor, iar nativii vor da toată energia pentru a face lucrurile să funcționeze în cuplu, în căsătorie. Cei singuri își canalizează atenția către noi relații și vor fi mai deschiși acum către noi povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie foarte atenți la contractele pe care le negociază și le semnează.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de energia Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Pe de o parte, nativii se vor vindeca de o afecțiune, se vor recupera după o boală, iar pe de altă parte vor reuși reechilibrarea sarcinilor și responsabilităților la locul de muncă, astfel încât să aibă confortul necesar în desfășurarea activităților. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o stare de spirit foarte bună.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Din punct de vedere sentimental, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de toată energia necesară pentru a consolida o relație de cuplu sau, dacă sunt singuri, vor deveni cuceritori, dorinici de flirt și aventură și, de ce nu, de o nouă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în toate activitățile distractive, de creație și artistice, dar și care au legătură cu copiii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cu Soarele în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, cei născuți în zodia Rac vor reuși în sfârșit, după o lungă perioadă tensionată, să reaștearnă echilibrul în cămin, fie că este vorba de relația cu părinții, fie de relația cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești bune, concrete, legate de regimul unui imobil. Unii nativi vor simți nevoia să-și renoveze sau redecoreze casa.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Soarele în tranzit prin sectorul comunicării le va aduce celor născuți în zodia Leu toată energia de care au nevoie pentru a susține activități intelectuale. Poate fi vorba de procesul de învățare, care va deveni mai ușor, de o bună capacitate de concentrare și memorare, dar și de un interes aparte pentru scurte deplasări și călătorii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține puternic pe nativii care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri publice. Comunicarea cu frații și rudele se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al Soarelui prin sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, nativii vor reuși în această perioadă o reechilibrare a resurselor, însă fără a se aștepta la mari câștiguri. Nu sunt excluse renegocierile salariale și colaborările care să atragă un venit în plus. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și facă un calcul strict și real al bugetului pentru a ști cum să abordeze situația pe termen lung.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade, Soarele în tranzit prin semnul lor, pe casa personalității, aducându-le energie, bună dispoziție, tact, diplomație, amabilitate și foarte multă bunăvoință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să se detașeze de factorii de stres care și-au pus amprenta asupra stării de spirit în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit nu este dintre cele mai favorabile sau, mai corect spus, dintre cele mai impactante pentru că se petrece pe o casă a subconștientului și va aduce o tendință dominantă către introspecție și interiorizare. Totodatăp, grație contextului astrologic, nativii pot ameliora (nu neapărat vindeca) o problemă de sănătate mai veche. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce stări de ușoară confuzie cu privire la trecut, la o situație sau la o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în practică niște planuri îndrăznețe sau pentru a pune la cale niște planuri de viitor. Sectorul prietenilor este susținut și nativii pot lega noi relații de prietenie sau le pot consolida pe cele mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să cunoască o persoană care să le incite simțurile și pe care să-și dorească să o cunoască mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Se cere foarte multă răbdare, diplomație și responsabilitate în perioada următoare, în tot ceea ce ține de cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea energia necesară pentru a se ocupa de obținerea unei funcții, pentru a-și atinge niște țeluri, însă va fi mare nevoie de tact în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, mai ales dacă dețin o funcție de conducere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi stimulați de acest tranzit al Soarelui prin Balanță să-și îmbunătățească cunoștințele, să înceapă noi cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, să-și ia anumite diplome, să se specializeze. Totodată, nativii își vor canaliza energia către călătorii, însă mai degrabă călătorii cu scop de cunoaștere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să plece în străinătate sau să ărimească vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Soarele va aduce energia necesară pentru a se ocupa de o situație financiară care vizează banii, bunurile deținute împreună cu alții, cu terțe persoane. Nativii pot discuta și pot rezolva o situație legată de o moștenire, de o sumă de bani provenită dintr-un partaj, o vânzare comună. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să abordeze diplomația în dialogurile care vizează acte juridice, notariale. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 19:50

Moartea băiețelului din Hâncești - o consecință a „restricțiilor” fără logică adoptate de regimul Dodon&Chicu

Moartea băiețelului din Hâncești - o consecință a „restricțiilor” fără logică adoptate de regimul Dodon&Chicu

Pe 15 mai 2020, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis ca toate grădinițile din țară să rămână închise până pe 30 iunie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 19:49

Igor Șarov: „Suntem categoric împotriva comasărilor automate ale universităților”

Igor Șarov: „Suntem categoric împotriva comasărilor automate ale universităților”

Institutul de Relații Internaționale și Universitatea „Dimitrie Cantemir”, fosta Universitate a Academiei de Științe, urmează a fi absorbite de Universitatea de Stat din Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 19:40

Important: Mai sunt doar 3 zile până la scumpirea prețurilor la OASIS

Important: Mai sunt doar 3 zile până la scumpirea prețurilor la OASIS

OASIS Apartments anunță că au mai rămas doar 7 zile până la scumpirea prețurilor la metru pătrat la toate apartamentele din complexul rezidențial.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 18:12

VIDEO // Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv

VIDEO // Președintele Tanzaniei: Testul coronavirus la capră și fruct a ieșit pozitiv

 Președintele Tanzaniei, John Magufuli, povestește că a trimis la un laborator de testare pentru covid, fără ca laboratorul să știe, probe luate de la capră, oaie, iepure, ulei de motor, fructe (etichetîndu-le ca și cînd ar proveni de la oameni). Laboratorul a dat...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 28 Mai 2020, ora: 16:57

Încă 6 decese provocate de coronavirus în Moldova. Bilanțul cazurilor a ajuns la 282

Încă 6 decese provocate de coronavirus în Moldova. Bilanțul cazurilor a ajuns la 282

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a șase decese noi provocate de COVID-19. Este vorba despre trei femei și trei bărbați.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 28 Mai 2020, ora: 16:41

NECROLOG - Ana Rusu

NECROLOG - Ana Rusu

Comunitatea academică a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” exprimă sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate, colegilor și prietenilor, în legătură cu trecerea în eternitate a regretatei Ana Rusu,...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 28 Mai 2020, ora: 16:13

Ungaria redeschide piscinele, cinematografele şi teatrele în aer liber, cu măsuri stricte de distanţare socială

Ungaria redeschide piscinele, cinematografele şi teatrele în aer liber, cu măsuri stricte de distanţare socială

 Guvernul ungar a anunţat joi că va redeschide cinematografele şi teatrele în aer liber, precum şi piscinele şi stadioanele de fotbal, dar cu măsuri stricte împotriva contagierii cu COVID-19, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 28 Mai 2020, ora: 16:04

FOTO / Imagini în premieră cu prizonieri români dintr-un lagăr NKVD din Kazahstan, postate de Ziua Eroilor de ambasadorul României la Moscova

FOTO / Imagini în premieră cu prizonieri români dintr-un lagăr NKVD din Kazahstan, postate de Ziua Eroilor de ambasadorul României la Moscova

Cu ocazia Zilei Eroilor, ambasadorul României la Moscova, Vasile Soare, a publicat o serie de fotografii vechi cu lagărul SPASSK 99 din Kazahstan, prin care au trecut și prizonieri români în anii 1940-1950.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 28 Mai 2020, ora: 15:45

Tocana pentru mahmureală printre cele mai vechi rețete din lume

Tocana pentru mahmureală printre cele mai vechi rețete din lume

Vechii egipteni foloseau ceapa, usturoiul, ienupărul și chimenul în urmă cu 4.000- 5.000 de ani,. Pentru ei utilizarea acestora avea scop terapeutic sau pentru înfrumusețare. Tocana pentru mahmureală este un preparat printre cele mai vechi rețete din lume. Este de...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 28 Mai 2020, ora: 15:41

Acest peşte îţi distruge sănătatea. Şi tu îl consumi, fără să ştii la ce pericol te expui

Acest peşte îţi distruge sănătatea. Şi tu îl consumi, fără să ştii la ce pericol te expui

Este unul dintre cei mai toxici peşti, dar, cu toate acestea, şi tu l-ai consumat cel puţin o dată! Deşi se găteşte extrem de uşor, îţi distruge sănătatea şi medicii recomandă evitarea consumului.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 28 Mai 2020, ora: 15:31

Tot ce trebuie să știi despre 5G și cum a devenit principala sursă pentru conspirații în pandemie

Tot ce trebuie să știi despre 5G și cum a devenit principala sursă pentru conspirații în pandemie

Unii așteaptă 5G ca să se dea pe net la cea mai mare viteză. Alții, mai puțini, îl așteaptă ca să dea foc antenelor. În februarie, înainte de prima confirmare a unui om infectat cu SARS-CoV-2, am zis că infodemia e cel puțin la fel de gravă ca boala COVID-19. Trei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 15:27

infografic În timp ce Elon Musk trimite oameni în cosmos. În Republica Moldova condusă de Dodon peste 80% din localități NU AU CANALIZARE

În timp ce Elon Musk trimite oameni în cosmos. În Republica Moldova condusă de Dodon peste 80% din localități NU AU CANALIZARE

În timp ce Elon Musk trimite oameni în cosmos, politicienii din R. Moldova nu pot asigură toate gospodăriile cu acces la canalizare „normală”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 13:48

După declanșarea pandemiei agenții economici au început să utilizeze instrumentele electronice oferite de Guvern

După declanșarea pandemiei agenții economici au început să utilizeze instrumentele electronice oferite de Guvern

După declanșarea pandemiei multe procese s-au transferat online. Restricțiile de circulație și de activitate au impulsionat agenții economici să folosească online unele instrumente pe care le oferă Guvernul, a declarat Sergiu Railean, ministrul Economiei și Infrastructurii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 13:34

CAZ TERIBIL / Băiețelul de 6 ani, din Hâncești, a fost găsit MORT. Cadavrul copilului a fost găsit în WC-ul din curtea casei

CAZ TERIBIL / Băiețelul de 6 ani, din Hâncești, a fost găsit MORT. Cadavrul copilului a fost găsit în WC-ul din curtea casei

Băiețelul de 6 ani, care a dispărut de acasă pe data de 26 mai, a fost găsit mort. Informația a fost confirmată de primarul localității, Alexandru Botnari.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 28 Mai 2020, ora: 13:03

De asta se tem socialiștii? PAS, Platforma DA și PDM sunt gata să voteze ÎMPREUNĂ / Despre ce este vorba

De asta se tem socialiștii? PAS, Platforma DA și PDM sunt gata să voteze ÎMPREUNĂ / Despre ce este vorba

Pachetul de legi necesar pentru debursarea asistenței financiare europene trebuie votat. Uniunea Europeană vrea să ne ajute, oferindu-ne asistență în condiții favorabile, dar socialiștii dau cu piciorul. Situația este înspăimântătoare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 12:58

VIDEO BOMBĂ! Stoianoglo către Platon: „Salut, Veaceslav” / Platon îi răspunde zâmbind: „Bună, Alexandr Dmitrivici”. Cum comentează Procuratura și avocatul lui Platon

VIDEO BOMBĂ! Stoianoglo către Platon: „Salut, Veaceslav” / Platon îi răspunde zâmbind: „Bună, Alexandr Dmitrivici”. Cum comentează Procuratura și avocatul lui Platon

Jurnalistul Dumitru Ciorici a publicat pe canalul său de telegram un clip video cu V. Platon, după ce Alexandru Stoianoglo a devenit procuror general. 

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 28 Mai 2020, ora: 12:46

Moment istoric, de cotitură, pentru România. Istoria nu iartă proștii

Moment istoric, de cotitură, pentru România. Istoria nu iartă proștii

Economistul Iancu Guda a transmis un mesaj tranșant după ce s-a stabilit suma pe care România urmează s-o primească de la UE. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 28 Mai 2020, ora: 12:45

DOVADĂ că „succesele” lui Dodon&Chicu sunt MINCIUNI SFRUNTATE / Pandemia ia aripi - Moldova vs România vs Italia

DOVADĂ că „succesele” lui Dodon&Chicu sunt MINCIUNI SFRUNTATE / Pandemia ia aripi - Moldova vs România vs Italia

Evoluția pandemiei în R. Moldova vs România vs Italia (în infografice) demonstrează că cele 2-3 luni de carantină și „măsurile” luate de guvernare n-au oprit răspândirea coronavirusului!

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 28 Mai 2020, ora: 12:30

De când reiau zborurile companiile aeriene low-cost din România și cât costă biletele

De când reiau zborurile companiile aeriene low-cost din România și cât costă biletele

Operatorii aerieni low-cost din România reiau zborurile din iulie, iar preţurile biletelor încep de la 29 de euro. La bord, pasagerii vor primi măşti, şerveţele cu alcool şi gel dezinfectant.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 28 Mai 2020, ora: 12:24

Marion Cotillard a fost diagnosticată cu COVID-19

Marion Cotillard a fost diagnosticată cu COVID-19

 Actorii francezi Marion Cotillard şi Guillaume Canet au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cotillard a mai trecut o dată printr-o pandemie, însă pe marele ecran, în filmul „Contagion”, scrie Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 28 Mai 2020, ora: 12:20

FOTO / Autostrăzile spre Moldova. Toate informațiile la zi care le-au fost prezentate primarilor din regiune

FOTO / Autostrăzile spre Moldova. Toate informațiile la zi care le-au fost prezentate primarilor din regiune

Trei mari proiecte rutiere sunt în curs de proiectare sau planificate a fi scoase la licitație pentru a lega Moldova de Transilvania și Muntenia: Autostrada „Unirii” A8, Autostrada Moldovei A7 și autostrada A13 de la Brașov la Bacău. Primarii orașelor din regiune s-au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 12:05

Unul din consilierii deputatului Alexandru Slusari și unul de-a socialistului Batrîncea au fost testați POZITIV cu COVID-19

Unul din consilierii deputatului Alexandru Slusari și unul de-a socialistului Batrîncea au fost testați POZITIV cu COVID-19

Încă un caz de COVID-19 a fost înregistrat în Parlament. Este vorba despre șefa aparatului vicepreședintelui Legislativului, Alexandr Slusari. Despre aceasta anunță autorul canalului de Telegam “Bazar politic”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Mai 2020, ora: 10:36

Maia Sandu comentează „punga” primită de către Igor Dodon de la Vlad Plahotniuc

Maia Sandu comentează „punga” primită de către Igor Dodon de la Vlad Plahotniuc

Fostul premier Maia Sandu, lidera PAS, despre criza sanitară și criza politică din R.Moldova, în dialog cu Valentina Ursu.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)