Astăzi 16 Octombrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 16:33
Abonamente

Horoscop 23 Septembrie 2019, ora 10:51

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 SEPTEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA BALANȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Soarele intră în zodia Balanță pe data de 23 septembrie 2019, dată la care are loc și echinocțiul de toamnă, momentul în care ziua este egală cu noaptea. Ingresul Soarelui în zodia Balanță nu face parte din cele mai favorabile tranzite ale luminariului și putem fi tentați să ne raportăm prea mult la cei din jur, la felul în care suntem priviți și acceptați în societate. Însă, ceea ce ni se cere cu ardoare în perioada imediat următoare este să găsim întocmai echilibrul între noi și ceilalți.

Până pe data de 23 octombrie 2019, când Soarele va intra în zodia Scorpion, ne va cere cumpătare, egalitate, armonie și, pe de altă parte, ne va aduce în atenție viața de cuplu, relațiile, dar și toate situațiile care sunt legate de acte sau situații juridice.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de acest tranzit în zona parteneriatelor, iar nativii vor da toată energia pentru a face lucrurile să funcționeze în cuplu, în căsătorie. Cei singuri își canalizează atenția către noi relații și vor fi mai deschiși acum către noi povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie foarte atenți la contractele pe care le negociază și le semnează.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de energia Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Pe de o parte, nativii se vor vindeca de o afecțiune, se vor recupera după o boală, iar pe de altă parte vor reuși reechilibrarea sarcinilor și responsabilităților la locul de muncă, astfel încât să aibă confortul necesar în desfășurarea activităților. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o stare de spirit foarte bună.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Din punct de vedere sentimental, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de toată energia necesară pentru a consolida o relație de cuplu sau, dacă sunt singuri, vor deveni cuceritori, dorinici de flirt și aventură și, de ce nu, de o nouă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în toate activitățile distractive, de creație și artistice, dar și care au legătură cu copiii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cu Soarele în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, cei născuți în zodia Rac vor reuși în sfârșit, după o lungă perioadă tensionată, să reaștearnă echilibrul în cămin, fie că este vorba de relația cu părinții, fie de relația cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești bune, concrete, legate de regimul unui imobil. Unii nativi vor simți nevoia să-și renoveze sau redecoreze casa.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Soarele în tranzit prin sectorul comunicării le va aduce celor născuți în zodia Leu toată energia de care au nevoie pentru a susține activități intelectuale. Poate fi vorba de procesul de învățare, care va deveni mai ușor, de o bună capacitate de concentrare și memorare, dar și de un interes aparte pentru scurte deplasări și călătorii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține puternic pe nativii care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri publice. Comunicarea cu frații și rudele se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al Soarelui prin sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, nativii vor reuși în această perioadă o reechilibrare a resurselor, însă fără a se aștepta la mari câștiguri. Nu sunt excluse renegocierile salariale și colaborările care să atragă un venit în plus. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și facă un calcul strict și real al bugetului pentru a ști cum să abordeze situația pe termen lung.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade, Soarele în tranzit prin semnul lor, pe casa personalității, aducându-le energie, bună dispoziție, tact, diplomație, amabilitate și foarte multă bunăvoință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să se detașeze de factorii de stres care și-au pus amprenta asupra stării de spirit în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit nu este dintre cele mai favorabile sau, mai corect spus, dintre cele mai impactante pentru că se petrece pe o casă a subconștientului și va aduce o tendință dominantă către introspecție și interiorizare. Totodatăp, grație contextului astrologic, nativii pot ameliora (nu neapărat vindeca) o problemă de sănătate mai veche. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce stări de ușoară confuzie cu privire la trecut, la o situație sau la o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în practică niște planuri îndrăznețe sau pentru a pune la cale niște planuri de viitor. Sectorul prietenilor este susținut și nativii pot lega noi relații de prietenie sau le pot consolida pe cele mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să cunoască o persoană care să le incite simțurile și pe care să-și dorească să o cunoască mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Se cere foarte multă răbdare, diplomație și responsabilitate în perioada următoare, în tot ceea ce ține de cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea energia necesară pentru a se ocupa de obținerea unei funcții, pentru a-și atinge niște țeluri, însă va fi mare nevoie de tact în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, mai ales dacă dețin o funcție de conducere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi stimulați de acest tranzit al Soarelui prin Balanță să-și îmbunătățească cunoștințele, să înceapă noi cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, să-și ia anumite diplome, să se specializeze. Totodată, nativii își vor canaliza energia către călătorii, însă mai degrabă călătorii cu scop de cunoaștere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să plece în străinătate sau să ărimească vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Soarele va aduce energia necesară pentru a se ocupa de o situație financiară care vizează banii, bunurile deținute împreună cu alții, cu terțe persoane. Nativii pot discuta și pot rezolva o situație legată de o moștenire, de o sumă de bani provenită dintr-un partaj, o vânzare comună. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să abordeze diplomația în dialogurile care vizează acte juridice, notariale. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:12

Coborau mortul în groapă când au auzit lovituri în sicriu: ”Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat

Coborau mortul în groapă când au auzit lovituri în sicriu: ”Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat

Înmormântarea unui bărbat din Irlanda a luat o întorsătură neașteptată când din sicriu a început să se audă chiar vocea mortului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 10:35

Câți români au pierit în Gulag și cine-i cinstește?

Câți români au pierit în Gulag și cine-i cinstește?

Vasile Soare este la cei 48 de ani ai săi unul dintre cei mai străluciți diplomați ai României. În perioada 1990 - 1995 a fost trimis bursier al Ministerului Afacerilor Externe la Institutul de Studii Mongole/ Universitatea de Stat a Mongoliei, Ulan-Bator, studii finalizate cu un doctorat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 10:28

Planul secret al cuplului Iohannis-Orban: Guvern PNL până în februarie, după care se forţează anticipatele

Planul secret al cuplului Iohannis-Orban: Guvern PNL până în februarie, după care se forţează anticipatele

Viitorul Guvern Orban are stabilit, deja, un calendar care să permită forţarea alegerilor anticipate în luna ianuarie. Conform unor surse din PNL, premierul desemnat Ludovic Orban intenţionează ca, până la sfârşitul lunii decembrie, să-şi asume răspunderea pe Legea bugetului pe 2020,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:50

ACUM-PSRM vor alegeri ANTICIPATE? Deputați întreabă CC dacă un scrutin anticipat va avea loc în baza sistemului mixt sau proporțional

ACUM-PSRM vor alegeri ANTICIPATE? Deputați întreabă CC dacă un scrutin anticipat va avea loc în baza sistemului mixt sau proporțional

Deputații Sergiu Litvinenco (PAS), Alexandru Slusari (PPDA) și Vasile Bolea (PSRM) au depus o sesizare la Curtea Constituțională (CC) prin care i se solicită să spună dacă alegerile parlamentare anticipate din R. Moldova trebuie să aibă loc în baza sistemului mixt sau în...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)