Astăzi 5 Iunie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 14:52
Abonamente

Horoscop 2 Martie 2020, ora 06:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 MARTIE 2020. GEMENII GĂSESC SOLUȚII LA O PROBLEMĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 2 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă de ceva vreme.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Berbec sunt susținuți în comunicarea cu cei din jur și astăzi pot rezolva niște situații legate de acte pe care le-au amânat sau care nu s-au definitivat până acum din diferite motive. Bună relație cu institițiile statului și susținere în demersuri de profil. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a face scurte deplasări în interes personal, poate chiar pentru a rezolva chestiuni ce țin de acte și documente.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri pe teme financiare cu colaboratorii, asociații, reprezentanții unor instituții ale statului. Nativii pot clarifica unele neînțelegeri legate de o remunerație, de o plată întârziată. Posibil chiar să fie vorba de renegocieri salariale în anumite cazuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și reevalueze cu mai multă atenție valoarea personală într-un context în care nativii își oferă serviciile contra cost.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect aduce voioșie nativilor, stare psihică și fizică bună, limpezime în gândire, mai ales în contextul în care guvernatorul lor, Mercur, retrogradează în zodia Pești. Nativii vor fi comunicativi, se vor exprima pe înțelesul tuturor și se vor afirma prin discurs. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce inspirație, idei bune și capacitatea de a găsi soluții la problemele cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Este o zi foarte bună pentru dialoguri interioare, iar cei născuți în zodia Rac vor reuși să găsească răspunsul la niște întrebări care-i macină de mai multă vreme. Stare interioară de liniște. Nativii pot reuși să-și limpezească viziunea asupra unei situații, să o vadă din alt unghi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a descoperi cauza unei frici interioare sau de a se detașa de o emoție negativă, de o psihoză cultivată în mintea lor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Leu pot relua o relație de prietenie, dialogul cu o persoană dragă cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. Nativii pot, de asemenea, intra în noi anturaje, pot face cunoștință cu oameni noi de care să se atașeze în vederea urmăririi unui interes comun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce sfaturi bune de la cineva din anturaj în care au mare încredere și ar fi bine să le asculte, chiar dacă nu le vor pune în practică imediat sau deloc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de ocazia de a se expune public printr-un dialog. Nativii pot să-și consolideze imaginea profesională într-o ședință, într-un context oficial sau pot da interviuri care să le aducă un plus de valoare în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a regândi o strategie de avansare, de a regândi niște obiective și țeluri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Balanță vor căuta să se documenteze, să afle informații despre un proiect, să învețe ceva nou, poate chiar o limbă străină, să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Ideea este că nativii caută să se informeze despre un domeniu nou, poate chiar în vedere aprofundării sau a schimbării direcției profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce vești din străinătate sau un dialog cu cineva care se află dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion se pot preocupa de traiectoria, evoluția unei investiții, unei sume de bani, unei moșteniri sau unui proces. Se activează sectorul financiar și odată cu acest aspect și nativii pot fi mai preocupați de plățile unor taxe, impozite, de regimul unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că este de preferat ca tot acest context să-l păstreze la nivel de dialog, de informare și nu să acționeze într-una din direcții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător vor comunica impecabil cu partenerii, fie de afaceri, colaboratori sau asociați, fie chiar cu partenerul de viață, capitol la care pot rezolva și dizolva niște confuzii, niște neînșelegeri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia renegocierii unor condiții contractuale, unui parteneriat avut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn sunt axați pe comunicarea la locul de muncă, cu colegii, cu superiorii, cu angajații, – dacă sunt în funcție de conducere. Nativii fac reglementări, pun noi condiții, află vești, transmit informații, discută programul și sarcinile zilnice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o stare fizică foarte bună explicată prin senzația nativilor că sunt utili și eficienți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător sunt destul de tentați să calce strâmb astăzi, să intre într-o aventură, chiar dacă aceasta nu se va desfășura la nivel fizic, cel puțin îi va incita la nivel de dialog. Nativii au chef de distracție și caută noutatea în viața lor de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o serie de provocări, vești și surprize.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor reuși să poarte dialoguri calme, liniștite, detașate și lămuritoare cu membrii familiei. Nativii pot ajunge la niște concluzii privind un bun imobiliar, poate un bun de patrimoniu, poate fi vorba de regimul unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativii care doresc să facă o schimbare de domiciliu, să se mute de acasă, să abordeze cu încredere subiectul astăzi, însă cu tact și diplomație.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 14:12

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie este a doua de anul acesta și este vizibilă în cea mai mare parte a Europei (inclusiv în România), Africa, Asia, Orientul Apropiat, cea mai mare parte din Australia şi Oceanul Indian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 14:00

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

Alertă cu bombă la Ambasada Rusiei din Chișinău

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 13:41 de Alecu Reniță

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

Ziua de 5 iunie considerată ziua internaţională a mediului înconjurător nu are încărcătura festivă a sărbătorilor profesionale sau tradiţionale. Nici nu are cum să aibă, fiindcă cele peste 7 miliarde de oameni continuă să perpetueze nepăsarea lor faţă de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:44

video Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentarul cu imagini cutremurătoare de arhivă despre „eliberarea” sovietică la 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial a avut un reach de peste 1 milion de persoane, doar pe rețeaua de socializare (facebook/10tv.md)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 12:31

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Mai mult de 40 de elevi şi membri ai personalului unei şcoli primare din oraşul Wuzhou, din sudul Chinei, au fost răniţi joi într-un atac cu cuţitul, a relatat presa de stat chineză, potrivit DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:06

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Igor Dodon îi povestește lui Plahotniuc și Iaralov ce discută cu Putin și Kozak.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:44

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

Bogdat Țîrdea (numele din acte al deputatului, dar cunoscut și ca Bogdan Țîrdea) locuiește, împreună cu familia sa, într-un imobil care costă acum, la preț de piață, aproximativ 3 milioane de lei. L-a cumpărat în 2017, când nu era finisat,...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:03

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

Tot mai multe voci îndeamnă blocul ACUM să demită repede guvernul Chicu.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 09:03

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

În perioada 5-7 iunie și 9-11 iunie va fi sistat traficul rutier pe strada Ion Inculeț. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică și telecomunicații, transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 Iunie 2020, ora: 08:58

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 5 Iunie 2020, ora: 08:48

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Trei gropi ilegale, tolerate de autoritățile locale Dezastru ecologic în Portul Constanța. Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mircea Fechet, spune că a găsit în Portul Constanța o rampă unde au fost aruncate de-a lungul anilor zeci de tone de deșeuri...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 08:35

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

„Stați acasă - nu la cimitir”, ne îndeamnă tehnocratul de Pârjolteni, Ion Chicu, pe facebook.com

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 07:43

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a devenit joi a treia ţară din lume ca număr de decese din cauza noului coronavirus, depăşind 34.000 de morţi, în faţa Italiei, după un nou record de morţi înregistraţi în 24 de ore.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 Iunie 2020, ora: 07:37

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Este ziua marii eclipse de Luna in Sagetator. N-a mai fost una asemanatoare din 2010-2013. Esti Gemeni sau Sagetator? Ai nevoie de actiuni curajoase. Echilibrul se poate pierde usor. Insa toate zodiile se pot simti pe taram nesigur. Mercur si Uranus au idei briliante si te ajuta pe alocuri.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 Iunie 2020, ora: 06:42

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Colapsul Uniunii Sovietice, dincolo de implozia imperiului comunist, a creat o serie de probleme tuturor statelor ex-sovietice, una dintre cele mai stringente devenind cea a existenţei, în teritoriul acestora, a unui contingent uriaş de forţe armate ale unei formaţiuni statale noi...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 5 Iunie 2020, ora: 03:53

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Uşor de preparat, checul cu ciocolată şi frişcă este un desert excelent care va fi apreciat de întreaga familie în special de iubitorii de ciocolată.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 Iunie 2020, ora: 03:46

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Acidul uric este un acid organic, care se găseşte în sânge şi urină, rezultând din arderea proteinelor. Patologia lui este în primul rând dominată de gută. Valorile normale în sânge sunt de 2-5 mg/100 ml ser la adulţi şi între 1-3 mg/100 ml...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 00:41

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

Statele Unite sunt în căutarea unei noi baze la Marea Neagră pentru a putea exercita o presiune cât mai mare asupra Rusiei în regiune. Dorința Occidentului de a controla zona strategică a strâmtorii Bosforului și Marea Neagră este atât de mare încât...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 00:01

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

Se dă startul examenelor de bacalaureat. Mii de candidați, din mediul "alolingv", susţin astăzi, 4 iunie, primul examen din sesiunea de bacalaureat 2019, cel de limbă şi literatură română.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 18:43

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

„Să facem reforme de dragul reformei, că așa le este pe plac unor experți, nu contează că sunt nemți sau români... Noi trebuie să vedem care este interesul nostru național. Eu sunt de acord cu reforma APL, ea este necesară, dar sunt categoric împotriva reformei de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 Iunie 2020, ora: 16:18

China a oferit Moldovei un ajutor umanitar format din măști și costume. Cum arată cutiuțele chinezilor (FOTO)

China a oferit Moldovei un ajutor umanitar format din măști și costume. Cum arată cutiuțele chinezilor (FOTO)

Un nou lot de ajutor umanitar, ce conține măști medicale și echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali, antrenați în lupta cu COVID-19, a fost oferit astăzi țării noastre, de către Republica Populară Chineză.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 14:59

analiză economică Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Criza prin care trece Republica Moldova are un impact major asupra economiei. 

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 4 Iunie 2020, ora: 14:59

VIDEO / Aventura unor români care au furat două maimuțe scumpe dintr-un parc zoo din Madrid. Ce s-a întâmplat în final

VIDEO / Aventura unor români care au furat două maimuțe scumpe dintr-un parc zoo din Madrid. Ce s-a întâmplat în final

Un român de 23 de ani a fost arestat la Madrid, fiind acuzat că a furat două maimuțe dintr-un parc zoologic. Alți doi români, un bărbat și o femeie, sunt cercetați în stare de libertate în același caz.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)