Astăzi 26 Mai 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 14:02
Abonamente

Horoscop 17 Februarie 2020, ora 06:24

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 FEBRUARIE 2020. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care interacționează cu cei din jur.

Mercur își începe astăzi mersul aparent retrograd prin zodia Pești, revenind la mișcarea directă abia pe data de 10 martie 2020, după ce o perioadă va parcurge, în același mers retrograd, zodia Vărsător, mai exact între 4 și 10 martie. De altfel, revenirea sa în mers direct se va petrece în zodia Vărsător, urmând ca ulterior, să se reîntoarcă în zodia Pești.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și intelectului, a negocierilor și tranzacțiilor, prin urmare, atunci când se află în mișcare aparent retrogradă toate aceste calități care-i corespund vor fi mult îngreunate. În această perioadă de retrogradare a lui Mercur, comunicarea va fi problematică, indiferent că vorbim de interacțiune socială sau de mijloace de transport. Totodată, pot apărea tensiuni în relațiile cu cei din jur, cu atât mai mult cu cât Mercur nu se simte deloc bine în tranzitul său prin zodia Pești și tinde să fie conflictual. De asemenea, raționamentul va fi ambiguu, gândirea confuză și este de preferat să nu luăm decizii majore și radicale. Pot apărea probleme cu aparatura electronică și electrocasnică, dar și greșeli în acte, documente, motiv pentru care este recomandat să nu semnăm contracte până pe data de 10 martie 2020.

Loading...


Mercur retrograd în Pești ne îndeamnă la discuții cu sinele, la analiza trăirilor noastre interioare și toată această introspecție și reevaluare trebuie privită în mod pozitiv pentru că ne ajută ca, ulterior, în mersul său direct, să fim mai conștienți de situația în care ne aflăm și să luăm cele mai bune decizii. Atenție la mesajele pe care le transmitem pentru că pot depăși limita confuziei, pot fi de-a dreptul contradictorii, iar tendința de iluzionare în urma unui dialog poate fi mare. Ar fi bine să nu credem chiar tot ce ni se spune și să verificăm informația primită din mai multe surse.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de introspecție și meditație profundă și se vor confrunta cu propriile lor frici și temeri, cu propriile lor angoase. Nativii vor reevalua trecutul până la cele mai mici detalii și sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale și majore acum pentru că Mercur retrogradează întocmai pe casa subconștientului, deci confuzia va fi foarte mare pentru aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și reevalueze starea de sănătate, aspect care se întinde pe tot acest tranzit, în special dacă se știu cu afecțiuni cronice, deoarece acestea pot recidiva acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor începe un amplu proces de revizuire a relațiilor de prietenie pe care le au. Nativii pot avea parte de conflicte în anturaj, însă acestea vor fi de natură să-i trezească la realitate și să-i facă să-și reanalizeze poziția în raport cu grupul din care fac parte. O serie de planuri și proiecte de viitor pot intra într-o amplă și profundă etapă de reevaluare, însă sunt sfătuiți să nu ia decizii acum sau să semneze acte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și redefinească niște obiective legate de bani sau de locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Gemeni vor intra într-un amplu proces de reevaluare a situației profesionale. Nativii își vor revizui niște țeluri și obiective profesionale, modul în care și-au clădit traseul ascensiunii profesioanale, dar vor revizui și imaginea pe care o afișează la locul de muncă sau în afaceri. Vor fi foarte interesați de modul în care sunt văzuți de ceilalți și vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-un amplu și profund proces de reevaluare a unor concepții, filozofii de viață și mentalități. Mulți nativi vor reevalua relațiile pe care le au cu străinătatea, fie că este vorba de o persoană sau o instituție. De asemenea, s-ar putea ca pe parcursul acestui mers retrograd al lui Mercur, unii Raci să nu fie mulțumiți de nivelul de evoluție profesională, de cursurile și atestatele obținute și să-și dorească mai mult pentru a putea progresa. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite călătoriile, aspect care se întinde pe toată această perioadă de retrogradare, mai ales dacă se petrec în străinătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Leu, Mercur va retrograda în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar acest aspect îi va forța pe mulți nativi să-și reevalueze investițiile, banii pe care-i dețin împreună cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. De asemenea, Leii pot revizui niște aspecte care țin de o moștenire, de un partaj, de un credit și sunt sfătuiți să evite pe cât putință împrumuturile în această perioadă. Pe de altă parte, Leii vor reevalua modul în care se raportează la sex și sexualitate și vor reevalua viața intimă, o relație sexuală pe care o au. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se asigure că sunt la zi cu plățile facturilor, datoriilor, taxelor și impozitelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte, fără îndoială, de mult tumult relațional, având în vedere că și Marte a intrat în zodia Capricorn ieri și le-a activat întocmai sectorul iubirii. Mercur, planeta care-i guvernează, va retrograda în sectorul relațiilor, al parteneriatelor și al căsătoriei, iar pentru acești nativi va începe o etapă serioasă de reevaluare a situației amoroase, a modului în care se raportează la cei din jur, o etapă de reevaluare a relațiilor, fie că sunt de dragoste, fie că sunt profesionale și de afaceri. Sub nicio formă nativii nu trebuie să semneze contracte acum, nu trebuie să semneze acte și nu trebuie să intenteze divorț, pentru că există riscul ca ulterior să regrete deciziile luate. Este, în schimb, oportun și de bun augur să reanalizeze în detaliu relațiile în care se află și să vadă dacă-i reprezintă cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce tensiuni în cuplu sau cu un colaborator, asociat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță vor începe, odată cu retrogradarea lui Mercur, o perioadă de reevaluare a situației de la locul de muncă. Nativii își vor revizui modul în care se raportează la activitatea zilnică, profesională și personală, își vor revizui sarcinile primite, programul și tot ce ține de felul în care-și desfășoară treaba, inclusiv relațiile cu colegii și superiorii, capitol la care pot apărea tensiuni. Cei care-și caută un job se pot angaja în această perioadă cu amendamentul că actele ar trebui semnate cu multă responsabilitate sau amânate până după 10 martie. Nu este o perioadă favorabilă pentru a-și da demisia, indiferent cât de mari sunt nemulțumirile. Pe de altă parte, o serie de Balanțe își vor reanaliza starea de sănătate, însă dacă vor merge la medic ar trebui să refacă ulterior analizele pentru că pot apărea erori legate de aparatură sau chiar interpretarea diagnosticului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și restabilească o schemă a stilului de viață pe care-l au astfel încât să aducă îmbunătățiri sănătății.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe un amplu și profund proces de reevaluare a sentimentelor, a relației cu persoana iubită, a relației cu copiii sau a modului în care se raportează la statutul de părinți. Nativii vor revizui inclusiv felul în care se raportează la iubire, felul în care se raportează la o relație extraconjugală, la o aventură, dar și la distracții și hobby-uri. Poate acolo unde este vorba de un consum prea mare de energie se vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține ca în această perioadă să-și redescopere un talent nativ, o pasiune și să o aprofundeze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător vor intra într-un amplu și serios proces de reevaluare a relației cu membrii familiei, a modului la care se raportează la cei dragi și nu este exclus ca în această zonă să apară și conflicte care să implice revizuiri de statut. Posibil ca mulți nativi să-și dorească să locuiască separat de părinți, să-și schimbe domiciliul, însă nu trebuie să ia decizia și să facă pasul acum pentru că ulterior pot regreta. Totodată, acesta fiind și sectorul locuinței propriu-zise, al bunurilor de patromoniu, mulți nativii pot simți nevoia să-și renoveze casa, să o redecoreze, să o reamenajeze. Cei care doresc să vândă/cumpere o casă sunt sfătuiți să amâne semnarea actelor până luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce gânduri, reanalize ale unei situații din copilărie, legate de propriile lor rădăcini și de evoluția lor până în prezent.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Mercur va retrograda întocmai în sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Capricorn vor fi destul de mult impactați în dialogul cu cei din jur, în modul în care transmit și recepționează mesajele. De asemenea, vor fi impactați în sectorul actelor, documentelor și deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii ar trebui să evite semnarea contractelor acum sau să fie extrem de atenți la cifre, date, la termeni și condiții, pentru că pot exista nereguli, clauze ascunse. De asemenea, călătoriile și deplasările trebuie evitate sau realizate cu mare atenție. Pot apărea defecțiuni ale mijloacelor de transport sau neplăceri la drum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pe toată această perioadă de retrogradare vor fi la limita conflictului, în special cu frații, verii, vecinii, cunoscuții ocazional, vor comunica deficitar și-și pot afecta relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi impactați de retrogradarea lui Mercur în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor începe o reevaluare a modului în care-și administrează finanțele, o reevaluare a cheltuielilor, dar și a modului în care se raportează la bani. Mulți Vărsători pot renegocia cu succes salariul în această perioadă. Sunt sfătuiți să evite tranzacțiile, speculațiile financiare și investițiile majore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și reevalueze întocmai valoarea pe care și-o dau ei înșiși și să nu mai accepte jumătăți de măsură sau remunerații necorespunzătoare cu munca depusă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității lor, dar mai ales asupra modului în care comunică cu cei din jur. Nativii pot trece printr-un proces de reevaluare a unor mentalități, principii de viață, își pot revizui caracterul și modul în care se raportează la ceilalți. Discuțiile cu ei înșiși ar trebui să fie la ordinea zilei, însă fără a și lua decizii radicale. Relația cu persoana iubită poate fi pusă sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi avertizează că pe întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur confuzia va fi mare și cu greu își vor pune ordine în gânduri. Dacă sunt visători din fire, acum s-ar putea să ducă fantezia la extrem și să se autoiluzioneze.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Horoscop 26 Mai 2020, ora: 14:02

Cele mai puternice ZODII din horoscop. Au lumea la picioare

Cele mai puternice ZODII din horoscop. Au lumea la picioare

 Fiecare semn zodiacal are cateva trasaturi tipice, care ii confera un anume tip de personalitate. Cele de pamant sunt ambitioase, cele de foc pline de energie, cele de aer au o curiozitate innascuta, iar cele de apa sunt sensibile si nu pot fi intotdeauna usor de descifrat. Astazi, vom...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 26 Mai 2020, ora: 13:53

O singură linguriţă din acest amestec te scapă de 10 kg într-o lună

O singură linguriţă din acest amestec te scapă de 10 kg într-o lună

 Vrei să scapi cât mai sănătos de kilogramele în plus? Un amestec natural, foarte uşor de preparat, te poate ajută să ai o siluetă de vis.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 26 Mai 2020, ora: 13:40

Alertă în Sîngerei! O femeie a dispărut. Poliția cere ajutorul tuturor

Alertă în Sîngerei! O femeie a dispărut. Poliția cere ajutorul tuturor

O femeie de 47 de ani din satul Dumbrăvița, raionul Sîngerei a plecat de acasă și nu s-a mai întors, iar rudele nu mai știu unde să o caute.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 26 Mai 2020, ora: 13:13

Medic român: În R. Moldova a fost cea mai grea experiență din viața mea

Medic român: În R. Moldova a fost cea mai grea experiență din viața mea

Giorgiana Matei este unul dintre medicii români care s-au oferit să plece în misiunea de ajutor trimisă de România în Republica Moldova. Medic la SMURD Iași, ea a povestit, la Digi24, că ceea ce a văzut în cele două săptămâni petrecute la Chișinău a...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 13:08

Danezii își pot întâlni iubiții sau soții din alte țări doar dacă relația este mai veche de 6 luni

Danezii își pot întâlni iubiții sau soții din alte țări doar dacă relația este mai veche de 6 luni

 Soții, partenerii de viață sau iubiții cetățenilor danezi li se permite acum să vină în țară atât din Germania, cât și din țările scandinave. Potrivit actualizărilor recente de călătorie ale Poliției Naționale din Danemarca, persoanele din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 12:58

În sfârșit au apărut măștile de față cu care poți mânca / FOTO

În sfârșit au apărut măștile de față cu care poți mânca / FOTO

Compania Avtipus Patents and Inventions a prezentat săptămâna asta o mască pe care o poți controla prin telecomandă. În timp ce din ce în ce mai multe țări ridică din restricții, proprietarii restaurantelor și managerii au sarcina incredibilă să-și dea seama cum...

( ) Citeşte tot articolul

Muzică 26 Mai 2020, ora: 12:30

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

Actorul Emilian Crețu a lansat un adevărat hit la tema noului coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 12:01

10 locuri pe care să le vizitezi neapărat dacă mergi în Turcia

10 locuri pe care să le vizitezi neapărat dacă mergi în Turcia

 Pentru turiştii din întreaga lume, Turcia rerezintă una dintre cele mai atractive regiuni turistice, aflată la intersecţia a mai multor spaţii culturale această ţară oferă o experienţă completă. Cei care au vizitat această ţară ne povestesc despre o diversitate...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 11:37

Descoperirea uluitoare care adânceşte misterul manuscriselor de la Marea Moartă. „Prima dată am crezut că nu văd bine“

Descoperirea uluitoare care adânceşte misterul manuscriselor de la Marea Moartă. „Prima dată am crezut că nu văd bine“

 O descoperire recentă a cercetătorilor britanici schimbă tot ce se ştia despre o parte dintre enigmanticele manuscrise aflate în custodia Universităţii Manchester. Pentru oamenii de ştiinţă care se ocupă de ele, surpriza a fost totală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 10:24

VIDEO / INCENDIU LA MOLDEXPO!

VIDEO / INCENDIU LA MOLDEXPO!

Magazinul „Casa Moderna” din incinta MoldExpo este în flăcări. Pompierii încearcă să stingă focul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 10:14

Un bărbat din Anenii Noi a câștigat la loterie 77 777 de lei și își va construi o saună

Un bărbat din Anenii Noi a câștigat la loterie 77 777 de lei și își va construi o saună

Andrei Gobjilă din satul Roșcani, raionul Anenii Noi, a prins norocul de coadă! Biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, i-a oferit un câștig sclipitor de 77 777 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 09:43

opinie Chicu nu mai este frecventabil nici la București, nici în Europa. Este punctul final al „carierei”

Chicu nu mai este frecventabil nici la București, nici în Europa. Este punctul final al „carierei”

Ion Sturza consideră că premierul Chicu nu mai are un viitor politic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 09:17

România oferă 35.000 viziere pentru cadrele medicale R. Moldova / FOTO

România oferă 35.000 viziere pentru cadrele medicale R. Moldova / FOTO

Asociația VeDem Just din România a trimis către Republica Moldova un transport cu 35.000 viziere care urmează a fi donate cadrelor medicale implicate în lupta cu COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 08:20

Deciziile luate după ședința Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică (DOC) / Promisiunile lui Dodon, un nou „fake news”

Deciziile luate după ședința Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică (DOC) / Promisiunile lui Dodon, un nou „fake news” Foto: simbol

Comisia Națională de Sănătate Publică nu a „acceptat”  re-deschiderea HoReCa și a centrelor comerciale din 1 iunie, așa cum „promis” ieri Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 26 Mai 2020, ora: 08:11

Caz ȘOCANT la Sângerei. Un bărbat a fost găsit carbonizat / VIDEO

Caz ȘOCANT la Sângerei. Un bărbat a fost găsit carbonizat / VIDEO

  Un bărbat de 56 de ani anunțat în căutare a fost găsit carbonizat, la un kilometru de casa sa.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 08:04

Lilian Carp: Dodon vrea să SCAPE de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politicieni

Lilian Carp: Dodon vrea să SCAPE de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politicieni

Deputatul Lilian Carp s-a referit la inițiativele pe care le-a anunțat, ieri, 25 mai Igor Dodon de a dubla salariile medicilor și de a oferi un ajutor unic în valoare de 700 lei pentru toți pensionarii care primesc o pensie mai mică de 3000 de lei. Carp susține că acesta sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Mai 2020, ora: 08:04

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 26 MAI 2020. Conversații secrete!

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 26 MAI 2020. Conversații secrete!

Luna in Rac iti intensifica emotiile, iar Mercur aduce la lumina conversatii secrete. Jupiter in Capricorn are si el secretele sale. Ce vrea sa-ti transmita Universul? Schimbari de stare de la Luna in Rac Luna este in Rac, iar tu poti avea schimbari de stare pe care ti-e greu sa le maschezi....

( ) Citeşte tot articolul

Politică 26 Mai 2020, ora: 07:50

Platon: Plahotniuc a vrut să-l dea jos pe Stoianoglo, acum cumpără deputați, să se protejeze. E o luptă acerbă. Șor îi spunea „șefu”

Platon: Plahotniuc a vrut să-l dea jos pe Stoianoglo, acum cumpără deputați, să se protejeze. E o luptă acerbă. Șor îi spunea „șefu”

Omul de afaceri, Veaceslav Platon, a declarat că fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc ar fi principalul beneficiar și „organizator” al furtului miliardului, iar investigațiile în acest sens ale Procuraturii Generale au inițiat o luptă acerbă pentru influență. Potrivit lui,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 26 Mai 2020, ora: 07:35

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

La mai bine de șapte decenii de la primul val al deportărilor, comemorăm zecile de mii de victime care au căzut pradă teroarei comuniste, făcând publice numele câtorva din cei care au răpit, pe nedrept, viețile condamnaților și s-au scăldat în sângele lor...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)