Astăzi 5 Iunie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 18:47
Abonamente

Horoscop 13 Februarie 2020, ora 07:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 FEBRUARIE 2020. RACII TREBUIE SĂ FIE ATENȚI LA PRIETENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac trebuie să foie mai atenți șa intențiile reale ale prietenilor sau ale celor din antirajul apropiat.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Berbec, ziua de astăzi vine cu multe cheltuieli sau dialoguri tensionate cu partenerul de viață din vina unor cheltuieli. Poate fi vorba inclusiv de descoperirea unei aventuri. Nativii trebuie să ia în calcul că acest context astrologic poate aduce multe nemulțumiri și dezamăgiri și poate încheia relații mai firave. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se odihnească mai mult și să-și acorde mai multă atenție, să se pună pe primul loc înaintea tuturor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea confrunta cu un stres major ce vine fie de la locul de muncă, fie din zona familiei. Nativii se pot simți obosiți, epuizați, extenuați, atât fizic, cât și psihic. Nu ar strica câteva zile de concediu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționeazî că se pot confrunta cu unele probleme renale sau afecțiuni care vizează zona capului.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Provocările și nemulțumirile zilei vin din zona sentimentală sau a copiiilor, – pentru cei născuți în zodia Gemeni care sunt părinți. Nativii se poate să aibă parte de discuții aprinse, de reproșuri în cuplu și totul se poate îndrepta către ruptură, pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se implice mai mult în creșterea și educarea copiilor, să fie mai prezenți în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac ar trebui să-i pună la punct pe cei care se amestecă în planurile și trburile lor. Se poate ca din cauza unor intrigi, nativii să aibă probleme la locul de muncă sau în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai atenți la prietenii pe care-i au alături sau, mai corect spus, la persoanele care se autoproclamă prieteni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă nervii întinși la maxim și totul poate avea legătură cu o călătorie, un curs, sau o activitate profesională nouă. Nativii pot intra în fel și fel de conflicte cu cei din jur și-și pot impune punctul de vedere cu autoritat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă grijă la deplasări și la orice activitate care implică un grad de risc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Zona financiară le va da multe bătăi de cap celor născuți în zodia Fecioară. Posibil ca la locul de muncă să apară noi reglementări salariale sau încasările provenite dintr-un proiect să nu fie pe măsura așteptărilor nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere prudență în investiții, în tranzacții și în cheltuieli.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin stări emoționale contradictorii și confuze. Unii nativi vor dori să continuă o relație, în timp ce alții caută beneficiile încheierii și despărțirii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie foarte sinceri cu ei înțiși și să caute lămuriri și la partenerul de viață. Pentru unii nativi poate fi vorba și de un context de afaceri mai tensionat pe care să nu știe cum să-l abordeze.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Relația cu persoana iubită nu este un punct forte pentru cei născuți în zodia Scorpion. Din această zonă pot veni nemulțumiri și dezacorduri de principii, de gândire și raționament, însă nativii pot fi și foarte tensionați ca urmare a unor situații de zi cu zi și pot răsfrânge totul în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la sănătate și dacă este nevoie să facă un set complet de analize.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de întâlniri cu prietenii, cu colabvoratorii, cu persoane dispuse să le dea un sfat sau un ajutor. Totuși, nativii nu trebuie să plece urechea la tot ceea ce aud în jur, nu trebuie să acorde încredere pe gratis. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să treacă totul prin filtrul rațiunii ți să nu se grăbească în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cariera și activitățiile profesionale, nu neapărat sarcinile zilnice de muncă, vor fi punctul de interes major al zilei pentru cei născuți în zodia Capricorn. Mai exact este vorba de o dorință de afirmare, de recunoaștere pe care nativii o doresc de ceva vreme și luptă pentru ea și pentru a se face remarcați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce către seară discuții importante în familie privind o decizie de viitor pe care trebuie să o ia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Dorința de cunoaștere, de expansiune și progres prin acumularea de informații este foarte mare astăzi, iar cei născuți în zodia Vărsător vor merge neclintit către atingerea unor obiective (profesionale) în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în toate procesele de învățare, în examenel și interviuri, chiar și în discursuri publice menite să susțină o idee nonconformistă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești se pot stresa din cauza unor situații financiare care nu depinde în mod direct de ei înșiși. Poate cineva încurcă niște acte, greșește niște calcule sau poate fi vorba de o datorie care li se cere înapoi pe neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să se consulte cu partenerul de viață sau cu familia în cazul unor decizii financiare. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 17:59

analiză economică Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Criza prin care trece Republica Moldova are un impact major asupra economiei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 16:57

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

Astăzi în R. Moldova a fost înregistrat cel mai mare număr de cazuri active de la începutul pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 14:12

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie este a doua de anul acesta și este vizibilă în cea mai mare parte a Europei (inclusiv în România), Africa, Asia, Orientul Apropiat, cea mai mare parte din Australia şi Oceanul Indian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 14:00

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

Alertă cu bombă la Ambasada Rusiei din Chișinău

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 13:41 de Alecu Reniță

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

Ziua de 5 iunie considerată ziua internaţională a mediului înconjurător nu are încărcătura festivă a sărbătorilor profesionale sau tradiţionale. Nici nu are cum să aibă, fiindcă cele peste 7 miliarde de oameni continuă să perpetueze nepăsarea lor faţă de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:44

video Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentarul cu imagini cutremurătoare de arhivă despre „eliberarea” sovietică la 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial a avut un reach de peste 1 milion de persoane, doar pe rețeaua de socializare (facebook/10tv.md)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 12:31

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Mai mult de 40 de elevi şi membri ai personalului unei şcoli primare din oraşul Wuzhou, din sudul Chinei, au fost răniţi joi într-un atac cu cuţitul, a relatat presa de stat chineză, potrivit DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:06

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Igor Dodon îi povestește lui Plahotniuc și Iaralov ce discută cu Putin și Kozak.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:44

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

Bogdat Țîrdea (numele din acte al deputatului, dar cunoscut și ca Bogdan Țîrdea) locuiește, împreună cu familia sa, într-un imobil care costă acum, la preț de piață, aproximativ 3 milioane de lei. L-a cumpărat în 2017, când nu era finisat,...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:03

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

Tot mai multe voci îndeamnă blocul ACUM să demită repede guvernul Chicu.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 09:03

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

În perioada 5-7 iunie și 9-11 iunie va fi sistat traficul rutier pe strada Ion Inculeț. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică și telecomunicații, transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 Iunie 2020, ora: 08:58

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 5 Iunie 2020, ora: 08:48

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Trei gropi ilegale, tolerate de autoritățile locale Dezastru ecologic în Portul Constanța. Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mircea Fechet, spune că a găsit în Portul Constanța o rampă unde au fost aruncate de-a lungul anilor zeci de tone de deșeuri...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 08:35

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

„Stați acasă - nu la cimitir”, ne îndeamnă tehnocratul de Pârjolteni, Ion Chicu, pe facebook.com

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 07:43

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a devenit joi a treia ţară din lume ca număr de decese din cauza noului coronavirus, depăşind 34.000 de morţi, în faţa Italiei, după un nou record de morţi înregistraţi în 24 de ore.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 Iunie 2020, ora: 07:37

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Este ziua marii eclipse de Luna in Sagetator. N-a mai fost una asemanatoare din 2010-2013. Esti Gemeni sau Sagetator? Ai nevoie de actiuni curajoase. Echilibrul se poate pierde usor. Insa toate zodiile se pot simti pe taram nesigur. Mercur si Uranus au idei briliante si te ajuta pe alocuri.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 Iunie 2020, ora: 06:42

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Colapsul Uniunii Sovietice, dincolo de implozia imperiului comunist, a creat o serie de probleme tuturor statelor ex-sovietice, una dintre cele mai stringente devenind cea a existenţei, în teritoriul acestora, a unui contingent uriaş de forţe armate ale unei formaţiuni statale noi...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 5 Iunie 2020, ora: 03:53

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Uşor de preparat, checul cu ciocolată şi frişcă este un desert excelent care va fi apreciat de întreaga familie în special de iubitorii de ciocolată.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 Iunie 2020, ora: 03:46

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Acidul uric este un acid organic, care se găseşte în sânge şi urină, rezultând din arderea proteinelor. Patologia lui este în primul rând dominată de gută. Valorile normale în sânge sunt de 2-5 mg/100 ml ser la adulţi şi între 1-3 mg/100 ml...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 00:41

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

Statele Unite sunt în căutarea unei noi baze la Marea Neagră pentru a putea exercita o presiune cât mai mare asupra Rusiei în regiune. Dorința Occidentului de a controla zona strategică a strâmtorii Bosforului și Marea Neagră este atât de mare încât...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 00:01

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

Se dă startul examenelor de bacalaureat. Mii de candidați, din mediul "alolingv", susţin astăzi, 4 iunie, primul examen din sesiunea de bacalaureat 2019, cel de limbă şi literatură română.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 18:43

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

„Să facem reforme de dragul reformei, că așa le este pe plac unor experți, nu contează că sunt nemți sau români... Noi trebuie să vedem care este interesul nostru național. Eu sunt de acord cu reforma APL, ea este necesară, dar sunt categoric împotriva reformei de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)