Actualitate

Horoscop 10 iulie 2017. Veste nemaipomenită pentru Gemeni

Berbec

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.

Taur

Esti cam nervos si, daca nu tii sub control manifestarile agresive, poti strica ziua altora! Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multa intelegere. Pune-te in pielea lui un pic si vezi ce simti…

Gemeni

Primesti un sfat atat de bun, incat merita sa il pui imediat in practica! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care il cladesti pas cu pas, caramida de pornire, deci incepe sa construiesti in jurul sau cu incredere si entuziasm, deoarece roadele vor aparea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o incurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primesti exact portia potrivita de energie pentru a te apuca de o treaba care iti place, care te incanta, care va aduce rezultate excelente! Considera totul ca pe un start bun catre o mare reusita de care te vei bucura multa vreme.

Rac

Glumele nu se potrivesc in orice situatie, ca atare fii atent cu cine iti permiti azi sa faci poante, ca nu cumva sa strice mai mult! Ai putea fi tentat sa tratezi cu superficialitate o situatie care pe altul il irita si astfel torni gaz pe foc fara motiv. Nu orice situatie poate fi tratata cu ironie, deci ajusteaza-ti comportamentul si modul de a comunica in functie de starea psihica a celuilalt. Nu ai vrea sa reactioneze agresiv la glumele tale, deci poarta-te cu manusi cu cei pe care ii simti ca stau pe un butoi cu pulbere. De ce sa fii tu scanteia care-i arunca in aer?

Leu

E timpul sa spui foarte clar ce ai hotarat intr-o situatie dezechilibrata, pentru ca nu mai poti continua la fel. Ti se cere o interventie salvatoare si rapida, acum, nu mai e vreme de gandire. Cauta ce anume iti doresti cel mai mult si treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parca leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu il poti afirma sus si tare. Tu esti un as cand vine vorba de hotarari prompte, lucide si corecte, deci vei alege cea mai buna varianta.

Fecioară

Nimeresti intr-un mediu nu tocmai placut, in care planeaza emotii negative, tristete, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio solutie. Pentru ca nu poti face nimic ca sa alungi aceasta atmosfera nefasta, cel mai bine ar fi sa te retragi inainte de a te influenta si pe tine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternica decat dorinta ta de a-i ajuta sa depaseasca impasul, incat ei sunt cei care te vor trage dupa ei in jos, nu tu pe ei la lumina. Decat asa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici si-i lasi sa se descurce singuri cu supararile lor. Tu nu ai nicio legatura cu ele!

Balanță

Azi poti sa te joci un pic de-a lista de dorinte, pentru ca numai asa ai curajul sa treci pe aceasta lista idei cat mai multe, cat mai marunte, cat mai variate. Din joaca iti dai seama cat de multe lucruri ti-ai dori de la viata, deci ajunge sa le arunci una cate una in univers, pentru a se materializa. Fii sigur ca cineva acolo sus te asculta, deci cere, fa-o cu incredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat in fata unei vitrine cu jucarii si vrea si una, si cealalta, si mai vrea ceva si tot asa. La fel trebuie sa sune si jocul sperantelor tale de viitor!

Scorpion

Primesti o veste cu tenta oficiala care deschide o etapa noua in cariera ta. Daca asteptai un raspuns important, daca aveai nevoie de o aprobare sau de un document, azi pot sosi pe o cale legala si iti alunga starea de nesiguranta si stres care te coplesise. De acum vei merge pe un drum mult mai sigur, stii pe ce te bazezi, nu mai experimentezi si nici nu mai bati la usi inchise. Te poti baza intru totul pe actul primit sau pe garantia sosita ca sa iti cladesti proiectele de care depind reputatia, imaginea ta profesionala, viitorul!

Săgetător

Vii obosit acasa iar acasa te iau copiii in primire si scot untul din tine! Vei face tot posibilul sa nu-i dezamagesti, sa nu te pierzi cu firea, oricat de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut in compania celor mici ca cel mai bun remediu dupa o zi epuizanta. Totul e sa nu-ti eliberezi nervii pe ei, pentru ca nu ai avea o reactie prea placuta. Asuma-ti rolul de parinte si coboara-te la nivelul lor, pentru ca si ei au nevoie de tine, chiar daca esti frant de oboseala dupa o zi de lucru. Distreaza-te un pic cu ei, razi cu ei, joaca-te cu ei, pentru ca si asupra ta ar avea un efect benefic!

Capricorn

Pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unei actiuni, ar fi bine sa detii tu complet controlul acesteia. Nu ai da randament daca ai fi la cheremul altuia, daca altul ar fi conducatorul acestei situatii, chiar daca, de felul tau, esti un bun subaltern sau executant, dar nu si acum! Azi ai mai multe idei bune care merita puse in valoare ca lider, ca deschizator de drumuri, ca strateg, nu doar sa urmezi indrumarile altuia. Tu esti persoana cea mai potrivita pentru a trasa directia optima in problema care te preocupa, ca atare refuza sa asculti ordinele. Impune-te si preia fraiele in totalitate!

Vărsător

Cu unii oameni nu te poti purta brutal, ci trebuie sa-i menajezi ca si cum ar fi niste flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasa atitudinea agresiva care te incearca si fii delicat. Chiar daca nu e genul tau sa fii asa, e compromisul care si se cere acum pentru a fi pe placul unora mai fragili din fire. Opreste-ti cuvintele impulsive, controleaza-ti nervii si fii bland si bun. Ai sa primesti din partea celuilalt un zambet cald care iti va topi inima instantaneu, descoperind ca, intr-adevar, aceasta era atitudinea cea mai buna pentru a-i arata celuilalt ca iti pasa.

Pești

Afacerile tale pot cunoaste acum o inflorire, ceea ce te motiveaza sa mergi mai departe. Culegi roade promitatoare, ai incredere ca te indrepti intr-o directie si mai grozava, si cu asemenea senzatie de bine in suflet, faci pasi siguri spre tinta visata. Esti pe drumul cel bun, deja incep sa se intrevada succesele pe care le-ai sperat, acele roade palpabile care iti inspira un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cat timp ai convingerea ca totul va iesi bine, vei observa un progres sigur catre scopul propus. Investeste gandire pozitiva in planurile tale, caci de aici se naste si reusita!

Horoscop 10 iulie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *