Actualitate

Gustar 2017: orientează-te pe teritoriul festivalului

Acum că știi programul și cum să ajungi la cel mai așteptat festival al anului, îți prezentăm zonele în care va fi împărțit teritoriul unde va renaște legenda Gustar.

Zona Camping – aici vei avea ocazia să te cazezi pe toată durata festivalului, începând cu 18 august, ora 18:00. Campingul se împarte în 3 zone principale: Family, Friends, Youth.

Zona Parcare – dacă vrei să vii cu transportul personal, ți-am pregătit o zonă de parcare special amenajată. Accesul la parcare este gratuit pe toată durata festivalului, în limita locurilor disponibile.

Zona de sport și jocuri – în acest an, la Gustar Music Festival vei petrece timpul nu doar frumos, dar și util. Vom promova împreună modul sănătos de viață, prin intermediul activiăților sportive, precum EcoRun „Dragonul de aur” (maraton și semimaraton) și cursa MTB „Dragon Race” pe traseul pitoresc, alpinism și drumeții, yoga și alte activități dinamice (badminton, frisbee, etc).

După o plimbare printre stânci și jocuri în aer liber, oaspeții trebuie să se revigoreze și să-și recupereze forțele pentru concertul incendiar, organizat seara târziu. Vom pregăti o zonă de relaxare, unde se vor aduna cei care au obosit de gălăgia și agitația festivalului. Tot aici oaspeții vor putea admira prin telescop unul dintre cele mai frumoase spectacole astronomice anuale – ploaia de stele, care în această perioadă a lunii se apropie de sfârșit.

Zona familiei – această zonă este deosebită datorită faptului că îți oferă posibilitatea să înveți ceva nou împreună cu copilul tău. Atelierele de creație și master-class-urile captivante, un spațiu pentru pictat și colorat imens, jocuri de societate, tatuaje cu henna și face painting pentru mic și mare, toate astea te vor ajuta să descoperi emoții și capacități noi în tine și în copilul tău!

Grădinița pentru copii – dacă te-ai distrat la maxim în zona familiei, iar copilul tău mai vrea să se joace, educatorii noștri de la grădinița pentru copii vor găsi cu ce să-i ocupe timpul. Aici el va învăța să încleie și să decupeze, să deseneze și să coloreze, să mânuiască lutul și pensula, sau se va juca cu alți copii de vârsta lui. De asemenea, toți picii se vor da din plin într-un carusel uriaș!

Iarmaroc de artizanat – la Gustar Music Festival 2017, vei avea parte de un târg unic de la cei mai buni meșteri artizani din Moldova, care vor mai oferi și master-class-uri de țesut, împletit, brodat, împletit coronițe din flori, olărit și altele.

Toți doritorii de a învăța să mânuiască instrumente muzicale vechi și tobe africane autentice, să danseze dansuri africane și acroyoga sunt invitați de cei de la Art-Labyrinth Chișinău, vor fi așteptați în zona de etno artă.

Biblioteca – prietenii noștri de la Bestseller se pregătesc să te surprindă cu cele mai noi titluri ale autorilor contemporani, pe care îi vei putea descoperi seara, pe răcoare, pe bean-bag-urile comode din zona relaxare.

Zona de excursii istorice – cei mai buni ghizi îți vor deschide toate legendele Orheiului Vechi, dar și mitul dragonului Gustar. Împreună cu ei vei merge în excursie prin locurile pitorești și legendare, care înconjoară teritoriul festivalului, pentru a savura o dată în plus frumusețea și măreția Orheiului Vechi, care face parte din patrimoniul cultural-istoric al țării noastre.

Fructe și legume este locul unde fiecare va putea să aleagă fructe și legume proaspete de la fermierii locali, să descopere cultura vinului și să deguste vinurile Moldovei.

Scena Mare, unde la data de 19 și 20 august vor evolua artiști din Moldova și de peste hotarele țării.

Festivalul Gustar 2017 este organizat în parteneriat cu Biroul Relații cu Diaspora din Republica Moldova, și are drept scop să creeze o platformă de promovare a culturii și istoriei, să intensifice relațiile diasporei moldovenești cu cei rămași acasă, să ofere posibilitatea reprezentanților tuturor autorităților centrale precum și locale să comunice cu moldovenii de pretutindeni într-o atmosferă neoficială.

Biletele pot fi procurate pe http://www.biletonline.eu/, www.mticket.md www.fest.md și rețeaua de magazine TOP SHOP.

Împreună readucem forța dragonului!

Pentru detalii: https://www.facebook.com/events/100138140635454/

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *