Editorial

Fructul femeii

Asta nu înseamnă că noi avem mai multă grijă de sănătatea noastră decât au ei, nouă poate ne este mai comod să alegem un măr ori o banană şi să ne satisfacem pe moment golul din stomac.
Dacă serviciul îţi permite să ieşi din birou în pauza de masă este foarte comod să-ţi mănânci pe stradă, în drum spre locul unde îţi poţi plăti facturile spre exemplu, fructul preferat. Problema, din punctul meu de vedere, este felul în care faci acest lucru. Fructele trebuiesc spălate de fiecare dată şi mâncate într-un mod cât mai relaxant, nu alergând pe stradă după mijlocul de transport.
Am aflat nu demult că, juriştii finlandezi, care fac parte din asociatia "Finlands Juristforbound", au declarat pentru presa locală, că doamele ar trebui să fie foarte atente atunci când se află în locuri publice şi sunt în situaţia de a mânca banane, morcovi sau îngheţată pe băţ. Conform lor, orice femeie poate fi acuzată de agresiune sexuala dacă pune prea multă pasiune în savurarea unei banale banane în preajma bărbaţilor.
Acum pentru că şi în Moldova a fost votată „legea antidiscriminării”, mai poate fi valabilă o astfel de teorie? Sau pur şi simplu pe noi toţi ar trebui să ne ghideze bunul simţ şi să vedem fructul ca pe un fruct, fără să ne gândim de fiecare dată la altceva?

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *