Actualitate

Elena Udrea a părăsit Costa Rica. UPDATE / Surse: vine în România

UPDATE Conform informaţiilor realitatea.net, Elena Udrea ar fi aterizat la Frankfurt.

De asemenea, potrivit informatiilor site-ului Realitatea, se pare ca Elena Udrea va veni in Romania, un anunt oficial urmand a fi facut ulterior.

UPDATE Mediafax a confirmat faptul că Elena Udrea a plecat din Costa Rica şi s-a îndreptat spre Europa și a notat faptul că omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a declarat că, acum câteva zile, Elena Udrea şi-ar fi informat apropiaţii din Costa Rica cu privire la o plecare spre Europa, dar spre Londra. Tăbăcaru a adăugat că, în urma celor mai noi informații, apărute astăzi, Elena Udrea și-a schimbat planul inițial.

"Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra și să se întoarcă în Costa Rica. Faptul că poza a surprins-o împreună cu mama și copilul mă face să cred că și-a schimbat planul pe care îl avea acum 2-3 zile", a menționat Tăbăcaru, apropiat al fostului ministru al Turismului.

Ştirea iniţială

Elena Udrea s-a urcat în avion alături de mama sa și de fiica ei de doar câteva luni, potrivit sursei citate, care mai susține că Elena Udrea s-ar afla deja în Europa.

Ce se întâmplă dacă Elena Udrea vine în România
Dacă destinația Elenei Udrea este România, atunci aceasta ar putea pierde posibilitatea de a lua acel azil politic pentru care a depus actele, deoarece nu are voie să se întoarcă în țară cât timp durează procedurile, conform Antenei 3. Prin urmare, nu poate fi o certitudine faptul că fostul ministru al Turismului revine în România.

Zilele trecute iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, spunea că cei doi își doresc să facă în așa fel încât să vină în România și să își boteze fetița, pentru că acest eveniment nu a avut încă loc.

Elena Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica.

Câteva luni mai târziu, în iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Patru luni mai târziu, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *