Ultima oră

După Filat, a venit rândul lui Tkaciuk să fie audiat în cazul atacurilor ”raider”

Procuratura a considerat necesar să-l interogheze pe Tkaciuk în această anchetă, în urma declaraţiile deputatului în cadrul unei conferinţe de presă.

V. Filat a fost invitat la Procuratură pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarele privind atacurile de tip raider asupra unor instituţii bancare din republică.

Potrivit Procuraturii Generale, Filat ar deţine mai multe informaţii la acest subiect. Data şi ora când va avea loc audierea premierului nu au fost deocamdată fixate, urmând a fi stabilite în funcţie de agenda oficialului.

Vlad Filat se arată surprins de intenţiile procuraturii de a-l audia în problema atacurilor de tip raider, relatează Infotag. „Am primit informaţii oficiale de la instituţiile statului cu toată schema prin care acţiunile băncilor au fost preluate ilegal. În acest proces au fost implicate mai multe persoane, iar acţiunile au fost întreprinse cu complicitatea unor instituţii ale statului”, a spus Filat în cadrul emisiunii "În profunzime", difuzată la postul privat de televiziune ProTV.

Până astăzi au fost audiate 10 persoane, printre care executori judecătoreşti, brokeri, angajaţi ai diferitor agenţi economici, etc.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *