Actualitate

DODON fuge de munca de la Primărie, preferă să rămână deputat

"Ghimpu şi campania a făcut tot posibilul să reducă competenţele şi funcţiile consilierilor minicipali în favoarea primarului general", acesta este motivul pentru care Dodon îşi va continua mandatul de deputat şi va renunţa la cel de consilier. El a mai anunţat că şi Zinaida Greceanîi va reveni în parlament, deoarece "acolo vom fi mai utili pentru cetăţeni decât în primărie".

"Vom face şi un referendum pentru a reduce atribuţiile primarului general", a mai anunţat contracandidatul actualului primar Dorin Chirtoacă în turul doi de scrutin, fără a da însă mai multe detalii la acest subiect.

Referitor la insinuările din presă potrivit cărora Igor Dodon acţionează la comanda liderului de partid V. Voronin pentru a nu risca să fie dat afară din partid ca şi predecesorii săi, comunistul Dodon a anunţat că "eu am venit când mulţi fugeau din partid, eu însă am venit cu idei de modernizare a formaţiunii politice, chiar dacă unii sunt impotriva acestor idei. Toţi susţin modernizarea, dar fiecare o înţelege în felul său". Întrebat de jurnalişti ce presupune acestă modernizare, Dodon a zis că va avea detalii la acest subiect mai târziu.

"Pentru cei care comentează de pe baricade şi speră că vom trânti uşa şi vom pleca din partid, anunţ oficial şi asumat, că rămân în continuare în PCRM şi voi lupta pentru Moldova", a mai declarat Dodon în cadrul conferinţei de presă de astăzi.

Reamintim că TIMPUL a anunţat anterior despre relațiile tensionate între Dodon și unii lideri comuniști, dar după ce a văzut îndeaproape soartă "rebelilor" Tarlev, Stepaniuc, Ţurcan, Dodon a decis să nu riște să ajungă în anonimat. Mai multe detalii AICI.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *