Vedete

De la albul imaculat, la roşul de merlot

Iată câteva tendinţe care mi-au făcut cu ochiul şi ţin neapărat să vi le prezint.

„Crăiasa zăpezii” e una din poveştile mele preferate scrise de H. Ch. Andersen. Când am văzut albul imaculat ce a inundat majoritatea podiumurilor, m-am gândit la acest personaj rece şi fără emoţii. Dacă ar fi văzut piesele albe din acest sezon, cu certitudine ar deveni mai bună. Mai ales că o ţinută monocromatică transmite încredere şi clasă.

Stofele în carouri, renumitul tweed, ne vor duce cu gândul la celebrele colegii din străinătate. Designerii utilizează aceste stofe pentru a transpune minunate uniforme pentru birou. Vei fi o apariţie elegantă chiar şi în zilele reci şi ploioase.

Pe lista de achiziţii pentru această toamnă am scris o singură piesă – fusta creion de piele. În timp ce nuanţele de cognac sau fildeş sunt destul de chic, voi alege totuşi una neagră, pentru că rămâne o culoare versatilă. Partea bună este că în acest sezon avem liber să purtăm pantaloni, rochii, sacouri sau geci din piele fără a părea venite de la un concert rock.

Numiţi-o nuanţă de burgundy sau merlot – roşul-închis este noua culoare neutră. Designerii au utilizat-o pentru piese blană, piele sau mătase. Alege un palton în această culoare de lux sau o bluză de mătase pe care să o asortezi la o pereche de pantaloni clasici pentru birou, iar seara o poţi combina cu o pereche de jeanşi.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *