Femeia

Cucereşte-l chiar de la primele minute ale zilei

Această dorinţă este chiar o adevărată preocupare pentru cele care sunt la începutul unei relaţii. În acest moment al cunoaşterii, femeile sunt destul de preocupate să își cucerească definitiv iubiţii şi nu vor să lase nimic la voia întâmplării. Trebuie să recunoaştem că nicio femeie nu îşi doreşte să fie văzută cu faţa puţin umflată de somn, extrem de ciufulită şi cu ochii aproape lipiţi. 
Ca să arăţi excelent dimineaţa şi să-l impresionezi cu frumuseţea ta naturală, trebuie să apelezi la câteva trucuri destul simple. Nu te gândi la machiaj, pentru că nu este soluţia cea mai indicată pentru primele ore ale dimineţii sau pentru zilele de final de săptămână.

Pregăteşte un look fresh!

Imediat ce te trezeşti, spală-te pe faţă cu apă cât mai rece, stropindu-ţi tenul intens. Foloseşte un gel de curăţare, iar când te speli insistă asupra ochilor. Astfel, vei stimula circulaţia sangvină şi vei reduce eventualele cearcăne sau pungi de sub ochi. Foloseşte o cremă potrivită tipului tău de ten.

Revigorarea părului

Împleteşte-ţi părul într-o coadă, după ce l-ai umezit foarte puţin. Îţi ia maximum un minut, iar dimineaţa părul tău va avea bucle foarte sexy! În cazul în care ai părul scurt, poţi să apelezi tot la trucul cu apă. Ciufuleşte-ţi părul puţin pentru a-i da volum.

Buze sexy

Chiar şi periuţa de dinţi te poate ajuta să arăţi super-sexy. Masează-ţi delicat buzele cu ea pentru a îndepărta pielea moartă. Buzele tale vor rămâne catifelate şi senzuale, dar în acelaşi timp vor căpăta o nuanţă intensă şi naturală de roşu. Aplică apoi un balsam de buze transparent.

Cremă hidratantă pigmentată

O cremă hidratantă pigmentată este tot ceea ce ai nevoie pentru ca tenul tău să arate perfect. Are o capacitate medie de acoperire. Astfel, după aplicarea acestei creme, tenul tău va arăta sănătos şi strălucitor chiar şi fără machiaj. Avantajul acestei creme este că îţi va uniformiza culoarea pielii şi va ascunde delicat eventualele pete sau urme de oboseală.


Timpul (Suplimentul Femeia)
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *