Sănătate

Consumă mâncare organică!

Dacă vei încerca să consumi cât mai multe produse organice, vei ajuta şi tu la reducerea nivelului de poluare din ambient. Ia atitudine şi adoptă o serie de soluţii eco-friendly! Schimbă-ţi modul de alimentaţie chiar de azi!

De ce mâncare organică?

Mâncarea organică îţi va detoxifica organismul, aducându-ţi beneficii ţie, dar şi mediului. Iată de ce merită să consumi o serie de alimente organice atât de sănătoase:

– Mâncarea organică este bună pentru corpul tău, deoarece are o bogată valoare nutriţională. Dacă o vei include în planul alimentar zilnic, corpul tău va câştiga un aport mai mare de vitamina C, calciu, magneziu şi fier – respectiv, sistemul tău imunitar va fi mai puternic şi astfel va reuşi să se apere de o serie de afecţiuni cronice.

– Nutriţioniştii americani de la Universitatea din California au afirmat că antioxidanţii conţinuţi de mâncarea organică (legume şi fructe crescute în medii nepoluate şi prin metode cât mai naturale) reduc semnificativ riscul de cancer. Ce veste mai bună decât aceasta? Cancerul este o boală ce poate fi transmisă pe cale genetică. De ce să nu oferim generaţiilor viitoare o şansă de viaţă mai bună şi mai ferită de obstacole?

Crezi că nu meriţi să fii mai sănătos şi să ai o viaţă mai frumoasă şi mai liniştită?

Pentru început pare banal, dar a mânca alimente organice chiar înseamnă să reduci cu mult riscurile grave de îmbolnăvire. Aşadar, tu eşti cel care poate face o schimbare.

Fertilizatorii naturali sunt cheia unor vegetale sănătoase şi cu adevărat organice. Consumând produse de acest tip, vei încuraja comercializarea şi răspândirea lor în toate mediile sociale şi în toate marketurile. Dacă nu cunoşti niciunul, fă o cercetare pe internet şi caută locurile unde se comercializează astfel de alimente. Şi magazinele „naturiste” aprovizionează rafturile cu mâncare de acest tip. În plus, mergi la piaţă şi vei putea să faci singură diferenţa. Vei fi uimită să observi că multe dintre produse sunt foarte accesibile ca preţ şi cantitate. Încearcă şi tu! Frumuseţea vine din interior

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *