Politică

Cerem convocarea în plen a Parlamentului!

Ar fi exagerat să credem că haosul programat și paralizarea instituțiilor de stat din R.Moldova e un moft al candidatului Igor Dodon. În realitate, el este un pion jalnic, pe care serviciile de inteligență ale Federației Ruse, îl mișcă pe o tablă regională de șah geopolitic, oferindu-i un rol periferic de momâie în haine de „prezident”. Transformarea Guvernului Kiku în staff electoral, convertirea Comisiei Electorale Centrale într-o unealtă docilă a partidului socialiștilor, paralizarea funcționării Parlamentului, aranjamentele de taină dintre bandiții de la Chișinău și Tiraspol împreună cu „fugarii”lor de peste hotare, reacția anemică și tăcerea revoltătoare a deputaților acumiști în anihilarea Legislativului — toate sunt părți din scenariul străin menit să-i asigure încă un mandat caricaturii cuibărită în vila de la Condrița.

Parlamentul a fost confiscat de un birou impostor pentru a nu împiedica implementarea scenariului elaborat pentru alegerile prezidențiale din R.Moldova de echipa de profesioniști a generalului Serviciului de Informații Externe Vladimir Cernov, chiar dacă el se ascunde în spatele funcției de director general al departamentului pentru relații interregionale și culturale cu țări străine în administrația Putin. Nici experimentatul expert-securist Igor Venedictovici Maslov, supervizorul moscovit pentru Tiraspol și Chișinău, nu poate fi scos din ecuația sofisticată de a asigura prin cumpărare și fraudă cam o sută de mii de voturi din cele 42 de secții destinate Transnistriei și 17 deschise în Federația Rusă. Nici acapararea definitivă de către socialiști a așa zisei Televiziuni Publice „Moldova 1„ nu poate fi trecută cu vederea, dacă ținem cont că peste jumătate din populația rurală nu are acces la alte surse de informare. Nici întreaga rețea de agenți de influență a Moscovei din holdingurile mass-media din R.Moldova, care s-au transformat într-un cor dodonist, nu este de neglijat într-o parodie de competiție.

Să fie limpede: atacurile îndelungate au fost direcționate împotriva Parlamentului, ca singura instituție importantă, care ar mai fi putut menține cât de cât în limitele legii, abuzurile interminabile și crimele bandei electorale a lui Dodon. Reluarea ședințelor în plen a Parlamentului și corectarea de către deputați a interpretărilor abuzive pe care le face Comisia Electorală Centrală și Consiliul Audiovizualului sunt un imperativ. Noi, alegătorii, am votat programele deputaților moldoveni și nu scenariile generalului rus Vladimir Cernov și a echipei sale de securiști de a-l păstra pe măscăriciul lui Putin în funcția de președinte al R.Moldova.

Cerem convocarea imediată și necondiționată a ședințelor în plen a Parlamentului în care să fie dezbătute abuzurile comise de stafful electoral Kiku, CEC, Audiovizual, TV Moldova 1 și punerea în pericol a alegerilor libere și corecte din 1 noiembrie 2020.

Alecu Reniță, deputat în Primul Parlament, votant al Declarației de Independență

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *