Actualitate

Bărbatul care şi-a obligat prietenul să îşi sape groapa, apoi l-a ucis pentru că îi violase fetiţa nu va fi cercetat pentru crimă. Decizia judecătorilor ruşi

Un tată devastat de durere l-ar fi forțat pe pedofilul care i-ar fi abuzat fetița în vârstă de doar 6 ani să-și sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia. Bărbatul ar fi descoperit imaginile înfiorătoare chiar pe telefonul prietenului lui, Oleg Sviridov, scrie observatornews.ro.

Pe imaginile devastatoare fetița a putut fi auzită cum îi spunea pedofilului "Vreau să merg acasă". Chiar tatăl ei a fost cel care ar fi dat peste înregistrări din întâmplare, chiar pe telefonul prietenului Oleg Sviridov.

Sfâșiați de durere, părinții au descoperit în urma unei scurte investigații că individul mai abuzase două copile, de cinci și opt ani, în regiunea rusească Samara.

Şi-a obligat victima să îşi sape propria groapă

Tatăl, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut la poliție că a avut loc o luptă între el și cel care i-a abuzat fiica, dar le-a spus agenților că victima ar fi căzut singură peste lama cuțitului și astfel ar fi murit.

Matrosov a fost judecat inițial pentru omor, dar surse apropiate cazului spun că acuzația de crimă a fost anulată printr-o decizie importantă a judecătorilor. Tatăl fetei va fi acum urmărit penal pentru că l-a împins pe Sviridov la sinucidere, ceea ce presupune o pedeapsă mai mică decât cea pentru crimă.

Localnicii din satul Vintai au lansat o petiție pentru a cere ca bărbatul să fie achitat și scutit de închisoare după ce a recunoscut uciderea, Documentul a ajuns la 2.500 de semnături. Totodată ei au strâns bani pentru a-i angaja acestuia un avocat

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *