Actualitate

Accident cumplit în România! O moldoveancă a decedat după ce a fost proiectată prin geamul lateral al microbuzului

În microbuzul cu remorcă se aflau trei cetățeni moldoveni, aflați în tranzit prin România.

„Din cercetările polițiștilor rutieri de la Câmpulung Moldovenesc rezultă că, în jurul orei 6.50, Ruslan Șevcenco, în vârstă de 41 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes Sprinter, cu remorcă, având direcția de deplasare dinspre Iacobeni spre Câmpulung Moldovenesc, din motive necunoscute, a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu vehiculul greu Man, condus regulamentar de un bărbat din Udești”.

Conform informațiilor, în urma impactului, femeia de 53 de ani, din Republica Moldova, pasageră în spate, a fost proiectată prin geamul lateral al microbuzului. Pompierii militari care au intervenit la fața locului au găsit-o inconștiență, echipajul medical declarând decesul.

„Bărbatul care era la volanul microbuzului a ajuns la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu o serie de contuzii, fără probleme deosebite. În autoutilitară mai era un cetățean moldovean, care nu a suferit niciun fel de leziuni. Cercetări la fața locului au demarat și inspectorii Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transporturilor Rutiere, având în vedere că ambele sunt vehicule de transport, într-o formă sau alta”.

Cei doi șoferi au putut fi verificați cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumaseră alcool.
Polițiștii rutieri de la Câmpulung Moldovenesc au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cadrul căruia vor continua cercetările, sub coordonarea unui procuror.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *