Sport

Acces gratuit la meciul cu Ungaria în Cupa Davis

Pentru meciurile, care se vor desfășura în perioada 1-3 februarie, la sala Manejului municipal, a fost adusă din Croația o suprafață de joc performantă, care va avantaja echipa moldoveană în tentativa acesteia de a accede în turul următor.

Radu Albot, Maxim Dubarenco, Andrei Ciumac şi Andrei Gorban, coordonați de căpitanul-nejucător al lotului, Iurie Gorban, sunt cei care vor încerca să ducă tenisul moldovenesc spre o performanță de excepție. Roman Borvanov nu face parte din echipa care va intra în teren cu Ungaria.
Selecţionata noastră este cotată cu prima șansă pentru promovarea în premieră în runda următoare, dat fiind pozițiile în clasamentul mondial al jucătorilor din cele două formații. Cel mai bine plasat jucător moldovean, Radu Albot (foto), ocupă locul 226, cu 19 poziții mai sus decât cel care va fi liderul din teren al ungurilor, tenismanul Attila Balazs, ocupantul locului 245 în clasamentul ATP. În plus, ai noștri vor beneficia de aportul publicului, care, cu siguranță, va umple arenele manejului pentru a-i încuraja pe tricolori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *