Internațional

Incidente VIOLENTE la mitingul organizat de 1 Mai în centrul Parisului: Indivizi cu cagule au aruncat cu PETARDE/ Forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene

Zeci de mii de participanţi la mitingurile organizate în centrul Parisului

Între 30.000 şi 80.000 de persoane participă la mitingurile organizate în centrul oraşului Paris de 1 Mai, patru persoane fiind reţinute în urma violenţelor, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Potrivit Poliţiei, 30.000 de persoane participă la manifestaţii. Sindicatele susţin că sunt 80.000 de participanţi.

Forţele de ordine au utilizat gaze lacrimogene în centrul Parisului, în confruntările cu protestatari izbucnite în cursul mitingurilor organizate de 1 Mai, trei agenţi ai serviciilor de securitate fiind răniţi. Patru protestatari implicaţi în violenţe au fost reţinuţi de poliţie.

Persoane purtând cagule s-au infiltrat printre participanţii la manifestaţia de 1 Mai aflată în curs la Paris şi au folosit petarde, mai mulţi indivizi fiind reţinuţi, afirmă surse citate de cotidianul Le Figaro.

Incidente au fost semnalate în Piaţa Bastilia şi în Piaţa Republicii, doi agenţi ai forţelor de ordine fiind răniţi de petarde şi sticle incendiare.

"Direcţia de ordine publică a izolat circa 150 de persoane cu cagule care s-au infiltrat în coloana de manifestanţi", au transmis autorităţile franceze.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *