Horoscop

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 6 SEPTEMBRIE 2020. Venus intră în Leu

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu lasa o stare de letargie de sfarsit de saptamana sa iti strice ziua. Mobilizeaza-ti energia creativa care este asa de naturala pentru tine si astfel ziua se va derula cu blandete si usurinta. Trebuie sa lucrezi spre a restaura armonia si echilibrul in viata ta personala si in starea ta de bine. Ignora ce iti distrage atentia si concentreaza-te spre acele lucruri de facut prin care poti contribui la ceva concret, eficient, benefic pentru tine sau pentru altii.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Primesti zilele acestea multa atentie de la multa lume. In curand, vei observa ca exista nu doar prieteni ci si dusmani printre ei. Fii atent cum gestionezi relatia cu acesti oameni care par a dori sa te provoace si sa arate ca nu le stii tu chiar pe toate. In caz ca simti prea multa rezistenta, fa doi pasi in spate, nu inseamna decat ca te regrupezi. Oricum vei intalni oameni noi in care poti avea deplina incredere. Cand o usa se inchide, stii deja ca o alta se deschide mereu.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Vremurile si evenimentele se vor schimba in jurul tau asa incat si tu poti fi nevoit sa te schimbi fara sa ai timp sa fi luat o decizie. Trebuie sa reactionezi rapid si responsabil la orice iti arunca viata in fata ca provocare si oportunitate. Daca apar situatii imprevizibile, se prea poate sa nu te poti tine de programul propus si planurile pe termen scurt sa iti fie compromise. In loc de nervi, da dovada de flexibilitate si adaptabilitate.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai putea sa vezi ca azi esti posesiv pe bunurile materiale. Nu tine prea strans de lucruri. Urmeaza fluxul vietii si mergi in ritm cu el. Fii ferm pana cand ai raspunsurile in mainile tale apoi fii flexibil si nu tine de ele pana cand te dor pumnii. Poti avea si ganduri de schimbare in interiorul caminului tau. Daca vrei sa te muti, imprastie vorba ca sa se afle si sa afli si tu de oportunitati. Daca nu, adu un suflu proaspat in incinta actualei tale locuinte.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Experienta este cel mai bun profesor si tu ai nevoie sa fii ghidat de ea acum. Nu ignora lectiile trecutului si salveaza-te de suferinte viitoare care pot fi aduse in viitor de situatii similare din care nu inveti nimic. Incearca sa ajuti oamenii nevoiasi, fie ei copii sau varstnici. Facand asta vei fi ajutat sa mergi pe calea dreapta, indiferent cat de mult ai fi deviat de la ea.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Pregateste-te pentru unele vesti bune, in special despre casa si caminul tau. Oportunitatile pot aparea care vor duce la o schimbare in ceea ce priveste resedinta ta, poti avea idei de schimbare, reamenajare sau poti avansa cu un plan pentru o noua casa. Foloseste aceste energii pozitive. Daca te-ai gandit sa renovezi pe acasa, acum e cel mai bun moment sa demarezi orice pe aceasta tema.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Astazi ai putea avea ocazia sa te imbarci intr-un parteneriat atipic sau cel putin pe care nu il anticipai. El iti poate aduce romantism, aventura, adrenalina dar daca va fi ceva de succes pe termen lung ramane de vazut si numai timpul si contributia voastra poate stabili. Ajutorul si sustinerea pot veni spre tine din sectoare total neasteptate. Totusi, aceste oportunitati trebuie prinse pentru ca nu te trag ele de maneca. Fii, deci, rapid si hotarat.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astazi esti o forta de neinvins si desi vor fi oportunitati, le poti anihila cu usurinta. Este ziua in care poti realiza ceva ce te stradui sa faci de mult timp pentru ca nimeni, efectiv, nu te poate opri acum. Tine in prioritatea zilei cele mai urgente lucruri de facut si succesul va fi al tau la fiecare pas pe cale.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Puterea ta de concentrare si de perceptie sunt in punctul de varf acum si asta te face extra sensibil fata de oamenii din jurul tau si trairile lor. Aceasta caracteristica te ajuta sa indrepti orice relatie deteriorata. Poti si sa revii in contact cu cineva de care te-ai instrainat. Este un timp bun sa dai la o parte diferentele dintre voi chiar daca poate implica unele momente mai ciudate pana va intelegeti.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este timpul potrivit sa faci unii pasi curajosi. Nu mai e vreme pentru ezitari. In schimb, actiunea decisiva este critica. Nu te sfii sa primesti si recunosti oportunitatile. Un salt de credinta la acest moment iti va imbunatati dramatic viata in bine, desi nu ti se pare acum asta. Este o zi buna sa reevaluezi unele vechi prietenii si sa tai crengile uscate si nefolositoare.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Dupa mult timp, astazi te vei simti cumva eliberat si usurat. In plus, o veste importanta iti va face ziua senina. Daca ai aspecte ce tin de justitie, acestea merg pe drumul bun. Relatia cu parintii sau cu copiii se anunta a fi favorabila. Putin mai mult efort in cariera acum va duce la dividende imbelsugate in viitor. Viata de azi pare sa te puna inapoi pe linia buna si linistita. Bucura-te de aceasta perioada impreuna cu familia.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Vechi conexiuni si experiente pot juca un rol important in viata ta acum. Poti fi sub presiune mare pe care ti-o impui singur, ca un ambitios ce esti, sa performezi impecabil in toate domeniile vietii tale, dar trebuie sa realizezi ca asa de multa presiune cauzata de standarde prea inalte si imposibil de atins nu iti creaza starea necesara reusitei fara anxietate. Onestitatea si integritatea te vor duce departe in domeniul tau, dar tine minte ca e nevoie sa ramai fidel credintelor si idealurilor tale. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *