Astăzi 11 August 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 15:47
Abonamente

Horoscop 14 Iulie 2020, ora 10:07

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Marime Font

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele răspund nevoilor lor, asigurându-le bonusuri, prime și profituri din diverse afaceri. 

Veștile bune durează până în jurul datei de 15 iulie, când Soarele se va afla în opoziție cu Pluto, făcând ca economiile noastre să se evapore din ce în ce mai repede, din cauza unor cheltuieli exagerate, legate de vacanță și de distracții. Pe 27 iulie, Jupiter în sextil cu Neptun ne va face să ne încredem în tot felul de promisiuni neacoperite și să ne amăgim că investițiile noastre sunt un adevărat succes. În realitate, dacă nu suntem atenți s-ar putea să pierdem sume importante din cauza unor persoane care profită de naivitatea noastră.

Dar cum va sta cu banii fiecare zodie în parte în luna iulie? Iată răspunsurile care ne vor ferici sau ne vor da motive de îngrijorare.

Loading...


Berbecul

Dacă vrei mai multă siguranță, trebuie să pui ordine în anumite probleme financiare care trenează de ceva vreme. În iulie, te vor ajunge din urmă datorii și facturi pe care va trebui să le plătești, dacă nu vrei să te confrunți cu dificultăți și mai mari. Banii îți vor ajunge cât să te descurci relativ modest, fără cheltuieli exagerate. O sumă restantă dintr-un proiect la care ai participat va întârzia să apară, ceea ce îți va crea un dezechilibru și mai mare în buget.

Taurul

Faptul că vei reveni la vechile obiceiuri legate de felul în care folosești banii nu-ți va fi de ajutor. În prima parte a lunii iulie vei fi în elementul tău și vei avea destui bani ca să-ți satisfaci toate capriciile. Dar vei exagera cu cheltuielile, iar de pe 15 iulie, vicleanul Pluto nu va mai fi atât de darnic cu tine. S-ar putea să te trezești cu datorii și să fii nevoită să faci împrumuturi, dar ce este mai neplăcut, vor apărea discuții și certuri cu partenerul, care îți va reproșa că nu ești chibzuită.

Gemenii

Astrele vor fi binevoitoare cu tine în luna iulie și îți vor aduce sume de bani din mai multe surse, chiar dintr-un loc de unde nici nu bănuiești. Chiar dacă nu te vei îmbogăți atât de repede, vei avea destui bani ca să îți satisfaci așteptările, legate de vacanță, de cheltuieli zilnice și de anumite achiziții, ba chiar vei face și mici economii. Ai grijă la ultimele zile ale lunii, pentru că pe 30 iulie Mercur, protectorul tău, va intra în combinații nefavorabile, fiind în opoziție cu Jupiter, în trigon cu amăgitorul Neptun și în cuadratură cu înșelătoarea Lilith.

Racul

Luna Plină în Capricorn de pe 5 iulie prevestește stabilitate financiară pentru tine, mai ales că vei fi destul de cumpănită și nu vei face cheltuieli exagerate. Totuși, după 15 iulie, vor apărea mici probleme pentru că trebuie să faci niște cheltuieli în plus legate de casă, de renovări sau achiziții locative. O sumă suplimentară primită pe neașteptate de tine sau de partenerul tău va schimba situația în bine.

Leul

Norocul îți surâde în prima parte a lunii iulie, mai ales că Soarele, protectorul tău, va fi în conjuncție cu Mercur și în sextil cu Uranus pe 1 iulie, aducând inspirație, spirit de persuasiune și creativitate în relațiile tale. Iată de ce tot ce ți-ai propus în materie de bani va merge strună, fie că ceri o mărire de salariu, obții un împrumut important sau închei un contract avantajos. Profită de aceste beneficii până pe 14 iulie, când Soarele va fi în opoziție cu Jupiter, iar riscul de a cheltui mai mult decât îți poți suporta este foarte mare.

Fecioara

Ca și în cazul Gemenilor, guvernați tot de Mercur, o bună parte a lunii iulie vei fi în echilibru din punct de vedere financiar. S-ar putea să începi noi colaborări, să avansezi în ierarhie sau să faci o investiție profitabilă, astfel că vei avea acces la noi resurse financiare. Ai grijă, totuși, că spre sfârșitul lunii, interacțiunile stranii ale lui Mercur te vor pune într-o poziție dificilă și va trebui să cheltuiești o sumă importantă ca să ieși din necaz.

Balanța

Anumite probleme apărute la locul tău de muncă ar putea avea drept consecință un dezechilibru financiar, așa că fii cu băgare de seamă în luna iulie. Pe 10 iulie, Venus, protectoare ta, este în sextil cu Chiron, așa că te poți baza pe ajutorul unor prieteni sau apropiați pentru a depăși dezechilibrul din bugetul tău. Totuși, nu trebuie să te lași amăgită. Pe 27 iulie, sextilul dintre Venus și Lilith și cuadratura cu Neptun îți vor aduce noi vești dezamăgitoare, legate de un ajutor financiar la care sperai.

Scorpionul

Luna iulie va decurge fără probleme financiare în cazul tău, ba chiar s-ar putea să primești o veste bună pe 14 iulie, când Marte, protectorul tău, se va afla în conjuncție cu Chiron. Vei avea suficienți bani pentru orice investiție pe care ți-o propui, indiferent că vrei să pleci în vacanță sau să te căsătorești. Este posibil să primești propuneri pentru anumite activități creative, care îți vor aduce noi resurse în viitorul apropiat.

Săgetătorul

Îți va merge bine aproape întreaga lună iulie și vei obține mici colaborări care te vor ajuta să-ți suplinești veniturile, dar vei cheltui destul de mulți bani, fără să ții nici o socoteală. iată de ce sfârșitul lui iulie te va găsi destul de strâmtorată și vei accepta să lucrezi în condiții destul de grele, pentru sume derizorii. Jupiter, protecorul tău, se află în sextil cu Neptun pe 27 iulie și în cuadratură cu Lilith pe 28, astfel încât bunele tale intenții ar putea fi înșelate de persoane care vor să te folosească, fără să-ți răsplătească eforturile.

Capricornul

Vei beneficia de influența pozitivă a Lunii Pline, care strălucește în semnul tău pe 5 iulie, astfel încât vei avea exact sumele de bani necesare pentru viața de zi cu zi, ba chiar îți vei permite să te răsfeți cu mici cadouri și călătorii scurte. Nu uita, însă, să pui deoparte bani, pentru că ai nevoie de economii pentru cheltuieli importante, ce vor apărea în lunile care urmează. Pe 1 iulie, Saturn, planeta ta tutelară, părăsește semnul Vărsătorului, așa că vei avea o manieră mai echilibrată de a-ți planifica cheltuielile, ca să nu mai simți că banii se evaporă imediat.

Vărsătorul

Cu Saturn părăsind semnul tău chiar pe 1 iulie, te vei simți mai liberă ca niciodată, dar acest lucru are și o latură mai puțin pozitivă. Vei avea tendința să faci cheltuieli exagerate, să mergi tot timpul la shopping, să cumperi chiar și lucruri de care nu ai nevoie, doar ca să simți nevoia că trăiești din plin. Deși nu-ți lipsesc resursele și poți găsi oricând bani pentru plăcerile tale, te vei resimți la sfârșitul lunii, dacă nu-ți temperezi impulsurile dezlănțuite.

Peștii

Trigonul dintre Soare și protectorul tău, Neptun, de pe 12 iulie, îți aduce vești destul de bune, legate de bani. Vei primi o sumă neașteptată, fie că este o primă, un împrumut pe care l-ai făcut mai demult și nu mai sperai să-ți fie înapoiat sau bani dintr-un proiect mai vechi. Este posibil, chiar, să beneficiezi de o mică moștenire. Sfârșitul lui iulie îți va aduce unele cheltuieli, dar vor fi pentru cei dragi sau pentru cauze bune, așa că nu îți va părea rău de banii dați.  

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 11 August 2020, ora: 15:47

Presa italiană: „Moldovenii pătrund şi traversează Spaţiul Schengen fără să stea în carantină şi merg la Roma, Milano, Padova, Treviso şi Belluno şi îi infectează pe italieni”

Presa italiană: „Moldovenii pătrund şi traversează Spaţiul Schengen fără să stea în carantină şi merg la Roma, Milano, Padova, Treviso şi Belluno şi îi infectează pe italieni”

„România infectează Italia cu basarabeni”, acesta este mesajul mai multor ziare importante din Italia, care au publicat, la începutul lunii august curent, mai multe articole despre corupția de la frontiera moldo-română, unde cetățenii R. Moldova ar fi lăsați...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 August 2020, ora: 14:48

SCANDALOS. Mesajul Svetlanei Tikhanovskaya pare a fi făcut SUB AMENINȚĂRI: „Nu vreau sânge și violență.”

SCANDALOS. Mesajul Svetlanei Tikhanovskaya pare a fi făcut SUB AMENINȚĂRI: „Nu vreau sânge și violență.” Foto: simbol

Lidera opoziției din Belarus, Svetlana Tikhanovskaya, a înregistrat un mesaj video în care a cerut susținătorilor să oprească protestele din mai multe orașe din țară.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 11 August 2020, ora: 14:05

Putin anunță că una dintre fiicele sale s-a VACCINAT / Declarații - Rusia a dezvoltat „primul” vaccin contra coronavirusului.

Putin anunță că una dintre fiicele sale s-a VACCINAT / Declarații - Rusia a dezvoltat „primul” vaccin contra coronavirusului.

Rusia a dezvoltat "primul" vaccin contra coronavirusului, a afirmat, marţi, preşedintele rus Vladimir Putin, într-o videoconferinţă cu membrii Guvernului, retransmisă la televiziune, notează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 11 August 2020, ora: 13:33

PROTEST în fața Ambasadei Republicii Belarus la Chișinău

PROTEST în fața Ambasadei Republicii Belarus la Chișinău

Mai mulți tineri din Platforma DA și din Partidul Acțiune și Solidaritate au pichetat, ieri, Ambasada Republicii Belarus de la Chișinău, manifestând împotriva reprimării protestelor cu mii de oameni, în mare majoritate tineri, arestați la Minsk, Brest, Gomel și Grodno...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 August 2020, ora: 13:31

Haos în Chișinău după ce Primaria a blocat o stradă fără a oferi alternative șoferilor. Botanica şi Centru sunt paralizate

Haos în Chișinău după ce Primaria a blocat o stradă fără a oferi alternative șoferilor. Botanica şi Centru sunt paralizate

Mai mulți șoferi s-au plîns pe o rețea desocializare că nu pot ajunge la muncă din cauza traficului îngreunat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 August 2020, ora: 11:18

FOTO.VIDEO /// Proteste nocturne în Belarus - Sângerosul dictator Lukașenko a trimis mascații să tragă în protestatari (+18)

FOTO.VIDEO /// Proteste nocturne în Belarus - Sângerosul dictator Lukașenko a trimis mascații să tragă în protestatari (+18)

Confruntarea dintre populația nemulțumită de rezultatul alegerilor și miliția lui Lukașenko a continuat și în noapte de 10 august.

( ) Citeşte tot articolul

Auto 11 August 2020, ora: 10:28

Hyundai vrea sa devină cel mai mare producător de mașini electrice din lume

Hyundai vrea sa devină cel mai mare producător de mașini electrice din lume

Grupul Hyundai-KIA a anuntat ca marca Hyundai sa devina una preponderent electrica.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 11 August 2020, ora: 09:27

Chicu și Dodon vor ca Republica Moldova să împrumute bani de la Banca Mondială

Chicu și Dodon vor ca Republica Moldova să împrumute bani de la Banca Mondială

Deputaţii PDM şi PSRM s-au întrunit, ieri-seara, la şedinţa coaliţiei de guvernare, cu participarea Premierului şi Preşedintelui ţării,.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 August 2020, ora: 09:04

Belarus: nimic nu va mai fi la fel în această țară (Le Monde)

Belarus: nimic nu va mai fi la fel în această țară (Le Monde)

Ultimul dictator din Europa și-a anunțat victoria la alegerile prezidențiale de duminică, 9 august. Deoarece mii de manifestanți din Belarus contestă rezultatul electoral, UE trebuie să facă totul pentru a ajuta societatea civilă să își decidă destinul .

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 11 August 2020, ora: 08:32

OASIS APARTMENTS - FINALIZAREA FAȚADEI PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

OASIS APARTMENTS - FINALIZAREA FAȚADEI PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Dezvoltatorul Complexului Oasis Apartments anunță finalizarea fațadei! Anunțul a fost făcut într-un filmuleț pe facebook. Din imagini puteți observa finisajele exclusiviste, dar și terasele din sticlă. Lucrările executate impecabil sunt un nou motiv de mândrie pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 11 August 2020, ora: 08:04

VIDEO: Incident armat lângă Casa Albă: Donald Trump a părăsit brusc conferinţa de presă

VIDEO: Incident armat lângă Casa Albă: Donald Trump a părăsit brusc conferinţa de presă

 Un incident armat lângă Casa Albă l-a făcut pe preşedintele Statelor Unite Donald Trump să părăsească brusc conferinţa de presă la doar trei minute după ce o începuse luni, relatează marţi dpa, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 11 August 2020, ora: 07:34

Belarus, o ţară săracă şi mică condusă de un dictator la care UE nu poate rămâne indiferentă: ce se întâmplă acolo are impact asupra geopoliticii locale, puterii din Rusia şi importurilor de petrol şi gaze naturale

Belarus, o ţară săracă şi mică condusă de un dictator la care UE nu poate rămâne indiferentă: ce se întâmplă acolo are impact asupra geopoliticii locale, puterii din Rusia şi importurilor de petrol şi gaze naturale Foto: simbol

Pandemia şi alegerile prezidenţiale din Bielorusia au reamintit europenilor că această ţară există. Dincolo de amu­za­mentul provocat de remarcile preşedin­telui reales Aleksandr Lukaşenko, ultimul dictator al Europei, despre coronavirus, cum că acesta poate fi ţinut la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 August 2020, ora: 07:32

Statele Unite sunt profund îngrijorate de modul în care s-au desfăşurat alegerile din Belarus, ”care nu au fost libere şi corecte”, a declarat secretarul de Stat american Mike Pompeo

Statele Unite sunt profund îngrijorate de modul în care s-au desfăşurat alegerile din Belarus, ”care nu au fost libere şi corecte”, a declarat secretarul de Stat american Mike Pompeo

Statele Unite sunt profund îngrijorate de modul în care s-au desfăşurat alegerile din Belarus, ”care nu au fost libere şi corecte”, a declarat secretarul de Stat american Mike Pompeo, în timp ce ciocnirile dintre poliţie şi protestatari au continuat luni, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 11 August 2020, ora: 04:42

Iohannis a promulgat legea! Se schimbă buletinele de identitate. Ce se întâmplă dacă refuzi

Iohannis a promulgat legea! Se schimbă buletinele de identitate. Ce se întâmplă dacă refuzi

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind evidența persoanelor și actele de identitate ale cetățenilor români. Această lege introduce de asemenea și posibilitatea eliberării unei cărți de identitate simplă sau cărți electronice de identitate pentru copiii sub 14 ani...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 11 August 2020, ora: 02:48

De ce ar trebui să bei apă cu lămâie. 11 beneficii de care nu știai

De ce ar trebui să bei apă cu lămâie. 11 beneficii de care nu știai

 Ați auzit, desigur, de minunile pe care le face in corpul tau “banala” apa cu lamaie. Dincolo de faptul ca te hidratezi, adaugand totodata savoare paharului cu apa, apa cu lamaie are multiple beneficii asupra organismului vostru.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 11 August 2020, ora: 01:39

De ce a renunțat Rusia la Crimeea acum 60 de ani?

De ce a renunțat Rusia la Crimeea acum 60 de ani?

Peninsula Crimeea a făcut parte din Rusia începând cu anul 1783, când imperiul țarist o anexează în urma înfrângerii forțelor otomane, până în 1954, când guvernul sovietic decide transferarea Crimeii de sub autoritatea Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 August 2020, ora: 00:57

opinie Sever Voinescu: Despre următoarea dictatură

Sever Voinescu: Despre următoarea dictatură

 Poate că am văzut (prea) multe, poate că am citit și ce nu trebuie la viața mea, poate că am îmbătrînit, poate că mi s-a tocit simțul civic, dar nu mai pot să mă inflamez de cîte ori țipă strada sau Facebook-ul că vine dictatura. Țipau cînd cu...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)