Astăzi 5 Iunie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 18:47
Abonamente

Horoscop 27 Martie 2020, ora 07:13

Cu ce NATIV ar trebui să fii toată viața, în funcție de ZODIE

Marime Font

Nu este ușor să-ți găsești sufletul pereche. Din fericire, astrologia te poate ajuta, arătându-ți care sunt semnele cu care poți face cea mai bună pereche, în funcție de zodia ta.

Sufletul pereche este persoana cu care ai o conexiune foarte profundă și o compatibilitate perfectă în toate ariile vieții tale. Cu sufletul tău pereche nu ai doar o legătură romantică ci împărtășiți aceleași gânduri, dorințe și aceeași cale spirituală. 

Iată care sunt cele trei semne cu care poți forma o pereche perfectă, ce va dura toată viața, în funcție de zodia ta.

Loading...


Berbecul

Cauți acei parteneri care îți permit să-ți păstrezi independența, care te fac să te simți plină de viață și îți încurajează pasiunile. Semnele de foc, ca și tine, Leul și Săgetătorul, sunt cele mai bune perechi și probabil vei sta toată viața lângă un nativ din aceste zodii. Uneori, însă, ai nevoie de un contrabalans în viața ta mult prea agitată. Un semn opus, cum este Balanța, poate fi, de asemenea, sufletul tău pereche, pentru că îți deschide ochii asupra unor dimensiuni mai subtile ale realității și scoate la iveală potențialul tău altruist.

Taurul

Cauți legături trainice, care să îți aducă stabilitate atât din punct de vedere material cât și emoțional. Perechea cea mai potrivită pentru tine este Capricornul, care îți dă un sentiment de siguranță și este la fel de pragmatic și realist ca și tine. Atunci când vrei să pășești pe o cale mai spirituală, Peștii sunt un adevărat suflet pereche pentru tine, care îți pot stimula latura creativă și empatică. Cu Scorpionul ai o relație ambivalentă care poate duce, în final, la o dragoste durabilă, pentru că amândoi sunteți semne fixe și vă stimulați unul pe celălat.

Gemenii

Ai nevoie de o persoană care să te stimuleze, cu care să poți comunica despre cele mai variate subiecte, de aceea vei fi atrasă către semne precum Vărsătorul sau Balanța. Vărsătorul te uimește cu modul lui original de a vedea lucrurile, în vreme ce Balanța te ajută să-ți pui în ordine ideile și să ai o perspectivă mai echilibrată și mai puțin fantezistă. Nevoia ta de independență în relație te poate face să simți compatibilitate și cu Berbecul, care îți stimulează capacitatea de aventură și de a descoperi lucruri noi. Onestitatea și loialitatea, două trăsături de bază ale Berbecului, te atrag și mai mult către acest semn.

Racul

Investești în acele relații care te fac să simți securitatea emoțională, penrtu că atunci când iubești o faci din toată inima. Scorpionul, renumit pentru intensitatea sentimentelor sale, este cea mai potrivită pereche, mai ales că este un semn de apă ca și tine. Scorpionul nu se deschide imediat către o relație, pentru că trebuie să dobândească mai întâi încredere, dar atunci când o face îți oferă cea mai profundă și minunată dragoste. Taurul îți oferă, de asemenea, un sentiment de stabilitate. Ca semn opus, Capricornul te poate atrage foarte tare, iar faptul că amândoi sunteți implicați și loiali vă poate transforma într-un cuplu puternic.

Leul

Ești plină de pasiune și te lași condusă de inima ta, iar semnul care ți se potrivește cel mai bine este Berbecul, a cărui carismă și determinare te atrag în mod irepresibil. Compatibilitatea romantică dintre voi este foarte mare, mai ales la începutul relației. Săgetătorul este, de asemenea, un nativ potrivit pentru tine, datorită felului său aventuros și activ de a fi. Lângă un Săgetător nu te vei plictisi niciodată și vei simți o conexiune imediată cu acest semn foarte deschis. Este posibil să te lași sedusă și de farmecul Balanței, care este condusă de Venus și exercită o adevărată fascinație asupra celor din jurul său.

Fecioara

Ai nevoie de un partener care să te ferească de grijile vieții și să-ți dea un sentiment de securitate și ancoare în real. Taurul îți poate oferi o astfel de stabilitate, pentru că amândoi sunteți atrași către lucrurile practice și aveți o viziune rațională asupra lumii. Cu Peștii s-ar putea să simți o conexiune imediată, pentru că sunt sentimentali și empatici, aducând o dimensiune emoțională tendințelor tale mult prea analitice. Un alt semn cu care te asemeni foarte mult este Capricornul, care are aceeași determinare și nevoie de perfecțiune ca și tine. Cu oricare dintre acești trei nativi poți avea o legătură care să dureze toată viața.

Balanța

Cauți o relație care să-ți asigure echilibrul între nevoia ta de conexiune și cea de independență. Ca semn de aer, ai nevoie să trăiești cât mai multe experiențe, să cunoști oameni noi și să descoperi lucruri deosebite. Iată de ce Gemenii sunt perechea ideală pentru tine. Comunicarea și schimbul permanent de idei vor fi ingrediente nelipsite ale relației voastre. Cu Vărsătorul ai în comun nevoia de a te implica în viața comunității, de a lupta pentru o cauză, iar interesele voastre comune pot duce relația la cel mai înalt nivel. Săgetătorul este un alt partener potențial pentru tine prin capacitatea sa de a se axa pe aspectele pozitive și a evita dramele, ceea ce se potrivește perfect cu nevoia ta de echilibru.

Scorpionul

Ai o intuiție profundă în ceea ce privește relațiile și simți instantaneu când cineva este foarte important pentru tine, de aceea îți descoperi cu ușurință sufletul pereche. Racul este partenerul cel mai potrivit pentru tine, dat fiind că amândoi aveți nevoie de securitate emoțională. De asemenea, Capricornul este un partener potrivit, pentru că îți oferă stabilitate și este foarte fidel. Același sentiment de teren solid ți-l dă și Taurul, chiar dacă este un semn opus. Știi că poți conta pe un nativ Taur chiar și în cele mai provocative circumstanțe.

Săgetătorul

Iubești libertatea, dar poți fi foarte implicată și generoasă atunci când îți întâlnești sufletul pereche. În mod normal, nu-ți iei angajamente decât atunci când ești sigură că ai găsit persoana potrivită. Când intri într-o relație, ai nevoie de un grad de independență, de aceea Berbecul este cel mai potrivit semn pentru tine. La fel de aventuros, temerar și autonom, Berbecul este partenerul care îți va dărui inima sa pe viață. Celălalt semn de foc, Leul, îți va oferi sentimentul de stabilitate de care ai nevoie. Și Balanța este un semn compatibil pentru tine, pentru că îți permite să-ți menții libertatea în relație și îți oferă o viziune echilibrată asupra lucrurilor.

Capricornul

Te concentrezi mai mult pe construirea carierei și imaginii tale sociale, de aceea ai nevoie de un partener care să îți lase libertatea de a-ți urma visele sau să lucreze cot la cot cu tine pentru atingerea anumitor obiective. Te vei simți imediat atrasă către Rac, care te susține în tot ceea ce faci și alături de care vei crește pe toate planurile. Fecioara și Taurul sunt alte două semne compatibile pentru tine, dat fiind că au aceeași viziune practică asupra vieții. Alături de acești doui nativi poți construi o relație în care iubirea și vocația să se împletească într-o manieră cât se poate de armonioasă.

Vărsătorul

Adori să conversezi, să schimbi idei și ai o mare curiozitate intelectuală, de aceea cel mai potrivit partener pentru tine este din zodia Gemenilor. Împreună veți descoperi lumea și veți avea cele mai profunde și interesante discuții. O altă zodie către care te simți atrasă este Balanța, care te seduce instant prin farmecul său. Alături de un nativ din Balanță vei simți că poți să-ți împlinești visele de a face din lume un loc mai bun. În sfârșit, Săgetătorul te atrage pentru că este sociabil și interesat de problemele comunității, dar și pentru independența sa, o trăsătură pe care o apreciezi foarte tare.

Peștii

Dintre toate zodiile, pentru tine este cel mai important să-ți găsești sufletul pereche, pentru că ești convinsă de adevărul legăturilor karmice și iubirilor peste timp și spațiu. Înclinația ta spre misticism și visare te face să dezvolți o conexiune instantă cu o zodie profund emoțională, precum Racul. Pentru că amândoi sunteți semne de apă, legătura voastră se va baza o comunicare secretă, inaccesibilă celorlalte zodii. Un semn care îmbină perfect pragmatismul și romantismul, precum Taurul, va fi, de asemenea, printre preferințele tale. Și cu Capricornul poți avea o legătură foarte durabilă, chiar dacă nu este o zodie prea romantică. Îți oferă, în schimb, stabilitatea și grija necesare pentru sufletul tău sensibil.

divahair.ro

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 17:59

analiză economică Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Carantina a prăbușit piața valutară - Moldovenii nu au putut aduce valută în țară din cauza carantinei

Criza prin care trece Republica Moldova are un impact major asupra economiei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 16:57

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

BRAVO DODON! BRAVO CHICU! Cel mai mare număr de cazuri active, de la începutul pandemiei / Urmează BLAJINII!

Astăzi în R. Moldova a fost înregistrat cel mai mare număr de cazuri active de la începutul pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 14:12

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din 2020 are loc în 5 iunie. La ce oră o poți vedea

Eclipsa de Lună prin penumbră din 5 iunie este a doua de anul acesta și este vizibilă în cea mai mare parte a Europei (inclusiv în România), Africa, Asia, Orientul Apropiat, cea mai mare parte din Australia şi Oceanul Indian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 14:00

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

O nouă alertă (falsă?) cu bombă la Ambasada Rusiei / Centrul este blocat

Alertă cu bombă la Ambasada Rusiei din Chișinău

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 13:41 de Alecu Reniță

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

CUMPĂNA DINTRE VERDE ŞI NEGRU

Ziua de 5 iunie considerată ziua internaţională a mediului înconjurător nu are încărcătura festivă a sărbătorilor profesionale sau tradiţionale. Nici nu are cum să aibă, fiindcă cele peste 7 miliarde de oameni continuă să perpetueze nepăsarea lor faţă de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:44

video Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentar 10TV. „Pagini albe Basarabia” a avut o audiență de peste 1 milion de oameni

Documentarul cu imagini cutremurătoare de arhivă despre „eliberarea” sovietică la 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial a avut un reach de peste 1 milion de persoane, doar pe rețeaua de socializare (facebook/10tv.md)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iunie 2020, ora: 12:31

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Atac sângeros într-o școală din CHINA. Zeci de elevi au fost tăiați cu cuțitul / VIDEO

Mai mult de 40 de elevi şi membri ai personalului unei şcoli primare din oraşul Wuzhou, din sudul Chinei, au fost răniţi joi într-un atac cu cuţitul, a relatat presa de stat chineză, potrivit DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 12:06

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Noi imagini VIDEO în care Dodon se laudă lui Plahotniuc cu strigă la Kozak

Igor Dodon îi povestește lui Plahotniuc și Iaralov ce discută cu Putin și Kozak.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:44

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

INVESTIGAȚIE. Socialistul Țîrdea Bogdat Kaidarovici trăiește în lux / Vilă și mașini de zeci și sute de mii euro dintr-un salariu MODEST de bugetar

Bogdat Țîrdea (numele din acte al deputatului, dar cunoscut și ca Bogdan Țîrdea) locuiește, împreună cu familia sa, într-un imobil care costă acum, la preț de piață, aproximativ 3 milioane de lei. L-a cumpărat în 2017, când nu era finisat,...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 09:03

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

De ce guvernul Chicu merită lăsat să „lucreze” și cu ce se ocupă Plahotniuc la Miami

Tot mai multe voci îndeamnă blocul ACUM să demită repede guvernul Chicu.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 09:03

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

În perioada 5-7 iunie și 9-11 iunie va fi sistat traficul rutier pe strada Ion Inculeț. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică și telecomunicații, transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 Iunie 2020, ora: 08:58

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat într-un lac din raionul Ungheni

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 5 Iunie 2020, ora: 08:48

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Dezastru ecologic în Portul Constanța: Adevărate focare de poluare care afectează solul, aerul, pânza freatică și apa Mării Negre

Trei gropi ilegale, tolerate de autoritățile locale Dezastru ecologic în Portul Constanța. Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Mircea Fechet, spune că a găsit în Portul Constanța o rampă unde au fost aruncate de-a lungul anilor zeci de tone de deșeuri...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 5 Iunie 2020, ora: 08:35

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

Chicu și Furtună îi amenință pe cetățeni CU MOARTEA / Niciun cuvânt despre „exemplu” dat de „prșdinti” care se plimbă relaxat prin republică

„Stați acasă - nu la cimitir”, ne îndeamnă tehnocratul de Pârjolteni, Ion Chicu, pe facebook.com

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 5 Iunie 2020, ora: 07:43

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a depășit Italia la numărul deceselor provocate de coronavirus

Brazilia a devenit joi a treia ţară din lume ca număr de decese din cauza noului coronavirus, depăşind 34.000 de morţi, în faţa Italiei, după un nou record de morţi înregistraţi în 24 de ore.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 Iunie 2020, ora: 07:37

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Horoscopul zilei de azi, VINERI 5 IUNIE 2020. Deschide bine ochii! Influențele eclipsei de Lună plină

Este ziua marii eclipse de Luna in Sagetator. N-a mai fost una asemanatoare din 2010-2013. Esti Gemeni sau Sagetator? Ai nevoie de actiuni curajoase. Echilibrul se poate pierde usor. Insa toate zodiile se pot simti pe taram nesigur. Mercur si Uranus au idei briliante si te ajuta pe alocuri.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 Iunie 2020, ora: 06:42

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Implicarea Armatei a 14-a a Federației Ruse în războiul ruso-moldovenesc din 1992

Colapsul Uniunii Sovietice, dincolo de implozia imperiului comunist, a creat o serie de probleme tuturor statelor ex-sovietice, una dintre cele mai stringente devenind cea a existenţei, în teritoriul acestora, a unui contingent uriaş de forţe armate ale unei formaţiuni statale noi...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 5 Iunie 2020, ora: 03:53

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Întâmpină vara cu un desert delicios! Cum prepari checul cu ciocolată, numai bun de combinat cu îngheţata

Uşor de preparat, checul cu ciocolată şi frişcă este un desert excelent care va fi apreciat de întreaga familie în special de iubitorii de ciocolată.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 Iunie 2020, ora: 03:46

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Important pentru sănătate: Alimentele care reglează nivelul acidului uric şi ţin alte boli la distanţă

Acidul uric este un acid organic, care se găseşte în sânge şi urină, rezultând din arderea proteinelor. Patologia lui este în primul rând dominată de gută. Valorile normale în sânge sunt de 2-5 mg/100 ml ser la adulţi şi între 1-3 mg/100 ml...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Iunie 2020, ora: 00:41

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

De ce se teme Rusia: România va deveni citadela unei flote NATO la Marea Neagră, cu sprijinul lui Erdogan

Statele Unite sunt în căutarea unei noi baze la Marea Neagră pentru a putea exercita o presiune cât mai mare asupra Rusiei în regiune. Dorința Occidentului de a controla zona strategică a strâmtorii Bosforului și Marea Neagră este atât de mare încât...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 5 Iunie 2020, ora: 00:01

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

(Ne)cuvântul zilei: ALOLINGV

Se dă startul examenelor de bacalaureat. Mii de candidați, din mediul "alolingv", susţin astăzi, 4 iunie, primul examen din sesiunea de bacalaureat 2019, cel de limbă şi literatură română.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Iunie 2020, ora: 18:43

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

Dodon își arată limitele: „Nu accept revenirea la județe” / Nu oferă nicio soluție de alternativă. Județe - nu, uezduri - da?!

„Să facem reforme de dragul reformei, că așa le este pe plac unor experți, nu contează că sunt nemți sau români... Noi trebuie să vedem care este interesul nostru național. Eu sunt de acord cu reforma APL, ea este necesară, dar sunt categoric împotriva reformei de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)